Selin Ciğerci'nin Tolga Polat ile görüntüleri ortaya çıktı evlilik bitiyor! | GÜNDEM
DOLAR

32,3778$% 0.17

EURO

35,0390% -0.19

STERLİN

40,9914£% 0.2

GRAM ALTIN

2.324,77%0,24

ÇEYREK ALTIN

4.005,00%-0,26

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Selin Ciğerci’nin Tolga Polat ile görüntüleri ortaya çıktı evlilik bitiyor!

Selin Ciğerci’nin Tolga Polat ile görüntüleri ortaya çıktı evlilik bitiyor!

Selin Ciğerci’nin Tolga Polat ile görüntüleri ortaya çıktı evlilik bitiyor! Selin ciğercinin aşk fotoğrafları ve Aldatma görüntüleri ortaya çıkmaya başladı, bir süredir Kocası Gökhan tarafından aldatıldığı ortaya çıkan Selin ciğercinin Şimdiki kocası ile birlikte olduğu sırada Kerim can Durmaz’ın evinde aşk yaşadığı birlikte olduğu resimler ortaya çıktı.

Evlilik Bitme noktasına geldi!

Gökhan Çıra resimlerin yayınlanmasının ardından çok sinirlendiği ve bu ilişki artık bitmeli bu şekilde evlilik devam edemez dediği iddia edildi, Gökhan şanlının canının çok sıkkın olduğu söyleniyor, Selin Ciğerci ise sessizliğini henüz bozmadı. Resimleri ortaya çıkmasının ardından Selin Ciğerci uzun süre medyada görünmemek istediği belirtiliyor, kendisini eve kapattığı gelen diğer bilgiler arasında, sinir krizi geçirdi, göz yaşları sel oldu, kimsenin telefonunu açmadığı iddia ediliyor

 

Gökhan Çıra’nın Selin Ciğerci’yi Melisa Emirbayer ile aldattığı iddia edilmişti… Şimdi de Selin Ciğerci’nin Tolga Polat ile görüntüleri ortaya çıktı

Selin Ciğerci Gökhan Çıra ilişkisinde peş peşe gelen aldatma haberleri magazin gündeminde bomba etkisi yaratmaya devam ediyor. Daha önce Gökhan Çıra’nın eşi Selin Ciğerci’yi Melisa Emirbayer ile aldatması şok etkisi yaratmıştı. Şimdi ise Selin Ciğerci’nin eşi Gökhan Çıra’yı, Tolga Polat ile aldattığı iddia edilen fotoğraflar canlı yayında paylaşıldı.

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci’nin eşi Gökhan Çıra tarafından Melisa Emirbayer ile aldatmasının ortaya çıkmasının ardından yaşananlar dudak uçuklatırken şimdi ise başka bir iddia ortaya atıldı.

Günlerdir devam eden Selin Ciğerci, Gökhan Çıra ve Melisa Emirbayer aşk üçgeninin ardından peş peşe gelen iddialar yok artık dedirtti.

Selin Ciğerci’nin Gökhan Çıra’yı aldattığı iddia edilen Tolga Polat, Beyaz TV’de Söylemezsem Olmaz programında canlı yayında bağlandı ve şok eden açıklamalarda bulundu. Selin Ciğerci ile olan ilişkisini ve yaşadığı süreci anlatan Polat birlikte çekilen fotoğraflarını yayında paylaştı.

Tolga Polat açıklamaları şu şekilde;

“Selin’le bir süre ilişkimiz oldu. Hatta Gökhan, Selin ile konuştuğumuzu öğrenmiş geldi mekan bastı tehdit etti.

“KERİMCAN’IN EVİNDE BULUŞTUK!

“Gökhan yanında olmadığı zamanlarda görüntülü konuşuyorduk. Bir kaç kere görüştük. Kerimcan’ın evinde de buluştuk, dışarı da da görüştük.”

 

Tolga Polat’ın açıklamaları dinleyenleri şok ederken ikilinin ortaya çıkan samimi görüntüleri de ihaneti belgeledi.

İşte selin Ciğercinin Tolga Polat ile görüntüleri ( resimleri )

 

 

Selin Ciğerci'nin Tolga Polat ile görüntüleri ortaya çıktı evlilik bitiyor! ifşa

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak Partili Denizli Milletvekili Nilgün Ök 18 yıl önce araba var mıydı dedi, şaka gibi açıklama!

HIZLI YORUM YAP