Selçuk Bayraktar'dan 'Erdoğan yerine sizi mi hazırlıyor?' bu yolda sonuna kadar mücadele etme planım var | GÜNDEM
DOLAR

32,5273$% 0.3

EURO

34,6129% 0.29

STERLİN

40,5116£% 0.3

GRAM ALTIN

2.500,18%0,70

ÇEYREK ALTIN

4.277,00%1,46

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Selçuk Bayraktar’dan ‘Erdoğan yerine sizi mi hazırlıyor?’ bu yolda sonuna kadar mücadele etme planım var

Selçuk Bayraktar’dan ‘Erdoğan yerine sizi mi hazırlıyor?’ bu yolda sonuna kadar mücadele etme planım var

Selçuk Bayraktar’dan ‘Erdoğan yerine sizi mi hazırlıyor?’ bu yolda sonuna kadar mücadele etme planım var demesi sosyal medyada gündem oldu!

ERDOĞAN SONRASI YERİNE KİM GEÇECEK?

Ak partili seçmeninde merak ettiği konu zaman, zaman sosyal medyada gündem oluyor, Bir çok isim tartışılırken, berat Albayrak ve Selçuk Bayraktar isimleri üzerinden sosyal medyada gündem olmasına ilişkin Bayraktar açıklama yaptı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın damadı ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk BayraktarTV 100‘de dün akşam katıldığı canlı yayında Candaş Tolga Işık‘ın konuğu oldu.

Bayraktar’a yöneltilen sorulardan biri de “‘Erdoğan, yerine sizi hazırlıyor’ diyorlar. Gelecekte siyasete girme planınız var mı?” şeklinde oldu. 

Bayraktar bu soruya, “Bu söylediğiniz tevatürden, dedikodudan ibaret. Gördüm, haber falan da yaptılar. Uluslararası ilişkiler düzeyindeki siyasete hep ilgim oldu. Uluslararası ilişkilerle ilgili kaynakları sıkı takip ettim. Ancak benim böyle bir planım yok, ama bu yolda sonuna kadar mücadele etme planım var” yanıtını verdi.

Işık’ın “Gerekirse girerim diyorsunuz” diyerek araya girmesi üzerine de Bayraktar şöyle devam etti:

“Sonuna kadar mücadele etme planım var. Bu güne kadar türlü türlü tecrübeler yaşadık. İnişi de yaşadık çıkışı da yaşadık. Mücadele etmemiz gereken farklı farklı şeyler oldu. Şimdi sadece savunma sanayinde değil diğer sivil alanlara yayılması mücadelesi veriyoruz bu başarının.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İBB: Süleyman Soylu hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti

HIZLI YORUM YAP