Selçuk Bayraktar isyan etti | GÜNDEM, SİYASET
DOLAR

32,3669$% 0.13

EURO

34,9806% -0.29

STERLİN

40,9920£% 0.19

GRAM ALTIN

2.324,30%0,22

ÇEYREK ALTIN

3.997,00%0,05

a

Selçuk Bayraktar isyan etti

Selçuk Bayraktar isyan etti

Ahmet Hakan’ın yönettiği ” tarafsız bölge ” adlı programın konuğu olan , İha , Siha ve bilinen bilinmeyen, bir çok teknoloji ülkemize kazandıran Selçuk Bayraktardı.

Ahmet Hakan son dönemlerde Selçuk Bayraktar’ın çıkan haberleri ile ilgili olarak ” 41 milyon lira nakit para aldı dediler ” ifadesini kullandı.

Bu sorunun üzerine Selçuk Bayraktar ” Seçim dönemin de böyle bir kirli kampanya yürüttüler. Fakat hemen biz karşı bir yazı yayınladık ve mahkemeye gittik. Bırakın para almayı biz para verdik emek verdik. Bu işler para ile yapılan işler değildir. Bu işler gönüllük esasına dayanır. Para ile yapıla bilecekler bellidir. Para bina vs gibi şeylerdir. Bizim ile çalışan doktorlar pandemi dönemin de destek olamk amaçlı gittiler sonra bize dediler ki ; Siz destek aldınız. Biz gönüllü gittik ve devletimizin hastanesi hizmet verdik ” ifadelerini kullandı .

BU YAPILANLAR İNSANIN AĞIRINA GİDİYOR

Sözlerine devam eden Selçuk Bayraktar ” Teknoloji fuarı görmek isteyen imkanı olan Paris’e gider bu etkinlikleri izler fakat bizden kaç kişi bu etkinlikleri izleye bilir ki ?

Tenofest’e 1 milyon 700 kişi geliyor hepsi ” bila bedel ” giriş ücretsiz orada bulunan rüzgar tüneli de ücretsiz . Hatta hiç imkanı olmayanlar’da gelsin diye taşıma içinde yoğun çaba harcadık. Parası olmayan da gelsin bir baksın , dokunsun belki en imakansız çocuk bu sebele ülkenin uzay programında çalışacak . Bu işler bu ruhla yapılıyor . Sonra tutuyorlar karalıyolar . Bu insanın çok ağırına gidiyor…!

Ben kendi adıma değil de temsil ettiğim, kardeşlerim ve onların aileleri adına bu durumdan çok üzülüyorum . Eğitim gören çocuklar var bunlar ümit bağlamışlar biz hayatımızı vakf etmişiz adeta , hayatımızı koymuşuz ortaya .Benim 4 sene bu alan için güney doğuda geçti . 40 metre kare oda da 10 yıl yaşadım . Damat olduktan sonra ”Zeytin Dalı” harakatında hangarda 4 ay yattım hatta hangar bile değil kabin konteyner de. Uçağın başından bile uzaklaşmadım . Ondan sonra siz tutup diyorsunuz ki :Sen şöyle yaptın böyle yaptın . Oturduğun yerden beni kirli siyasetine alet ediyorsunuz. Ben para verdim emek verdim , paranın da değeri yok ben bu işe hayatımı , ruhumu verdim . Bana inan gençlerde bunu yaptı , sen bizi kirli siyasetine alet ediyorsun.” ifadelerine yer verdi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Fatih Tezcan Atatürkçü dava adamı mı oldu ?

HIZLI YORUM YAP