Seher Yaşayacak Gökman İtalya'ya iltica etmenin peşinde | GÜNDEM
DOLAR

32,5666$% 0.14

EURO

35,0564% -0.02

STERLİN

40,8411£% -0.11

GRAM ALTIN

2.439,08%0,14

ÇEYREK ALTIN

4.053,00%0,05

a

Seher Yaşayacak Gökman İtalya’ya iltica etmenin peşinde

Seher Yaşayacak Gökman İtalya’ya iltica etmenin peşinde, Kendisini gazeteci olarak tanımlayan Seher Yaşayacak Gökman, İtalya’ya iltica etmenin peşinde!

Akademik akla bakacak olursak sözde gazeteci, mesleğin gereklerini yerine getirmeyen, “gazetecilik unvanını” kendi ve bazı güçlerin çıkan için kullanan yani “gazeteciliği araç sallaştıran” birisidir. Sadece belirli grupların çıkarları için çalışan, o gruplarla iş birliği içinde olan bu sözde gazetecilerin kamu yaran, toplum çıkan gibi değerlerle bir ilişkilerinin olması mümkün değildir. Hedef aldıktan belirli insanlar ve gruplar vardır. Hedeflerindeki insanlara ve gruplara yönelik kumpas, iftira ve yalan bildikleri yegane görevdir. Sözde gazetecinin tek hedefi kendisini popüler kılmak ve bu popülerliğin üzerinden “kazanmak” ve belirli gruplan lehine çalışmak olduğu için “yargınız infazda bulunmak” bildiği tek iştir. İşte buraya kadar verdiğimiz araştırma bilgilerinin vücut bulmuş hali para avcısı, şantaj ve tehditlerin kraliçesi Seher Yaşayacak Gökman sözde gazeteciliğin en güzel örneklerindendir.

Kendisi özellikle organize suç örgütü lideri Peker’in sosyal medyada gündeme getirdiği konular ile ilgili bazı görselleri paylaşarak adını duyurmuştu… Seher Yaşayacak Gökman kısa yoldan köşeyi dönme hevesi ile çeşitli entrikalar yaparak gündemde ki konuların kahramanlarının gölgesine girerek kırıntı haberler ile kendisini şöhrete kavuşturma rüyası ile yaşayan tetikçiliğin metropol de ki şeklidir. Seher Yaşayacak Gökman ilk olarak Sedat Peker’in Paramount Otel ile ilgili açıklamaların ardından sahneye çıktı. “Sedat engellemelere rağmen bizlere ulaştırdığı bilgilerde Paramount’ta Tolga Ağar’ın misafiri olarak bir savcının kaldığı ve buna dair Cihan E’nun geçmiş tarihli fatura kestirmemesi için uyarmıştı. Cihan E.’nin bu süreçte neler yaşadığını anlatalım istedim.” paylaşımı ile resmi bir tetikçi olarak tescillenmiş olmuştu.

Bu sözde gazeteci yani günümüzün KALEMŞÖRLER’in ortak özellikleri belirli bir süre sonra şantaj ve tehditle kişilerden parayı toplayarak başka ülkelere can güvenliklerinin olmadığını söyleyip iltica talerlerinde bulunmalarıdır. Seher Yaşayacak Gökman namı değer Seher Sultan edindiğimiz bilgilere göre Güvenlik kaygısıyla İtalya makamlarına iltica talebinde bulunmuş ve ret cevabı almıştır. Akademik akla bakacak olursak bu konu ile alakalı sonuç cümle/biz şu şekilde olacaktır; Gazetesi kılıklının kendisini kullandırtarak kötücül emellilerin yalanlarını gerçek gibi kamuoyuna sunması kuşkusuz bir tür cinayettir ve bu cinayetin hesabı muhakkak hem hukuk hem de gazetecilik tarafından sorulmak zorundadır. Aksi halde iftiralarla insanların linç edilmesinin önüne geçilmesi mümkün olmayacağı gibi, gazetecilik mesleğinin kendisine çeki düzen vermesi de mümkün olmayacaktır. Ey Seher Yaşayacak Gökman, Dumas Fis’in dediği gibi “Para iyi bir uşak, kötü bir efendidir”

Para avcısı, şantaj ve tehditlerin kraliçesi Seher Yaşayacak Gökman sözde gazeteciliğin en güzel örneklerindendir!

Kaynak: Google news

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Falyalı ailesi ile Bakanlık aynı noktada buluştu! Hayırdı ne oluyor?

HIZLI YORUM YAP