Sedat Peker'in iddialarına dikkat ettiniz mi? Bu Otel sahipleri ve lüks araç sahipleri neden kilit isimler arasında! | GÜNDEM
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Sedat Peker’in iddialarına dikkat ettiniz mi? Bu Otel sahipleri ve lüks araç sahipleri neden kilit isimler arasında!

Sedat Peker’in iddialarına dikkat ettiniz mi? Bu Otel sahipleri ve lüks araç sahipleri neden kilit isimler arasında!

Sedat Peker’in iddialarına dikkat ettiniz mi? Bu Otel sahipleri ve lüks araç sahipleri neden kilit isimler arasında! Organize suç örgütü lideri olduğu iddia edilen Sedat Peker’in bana göre şuanda suç örgütü lideri değil eski suç örgütü lideri, Şuan dosyalarının ben şahsen temiz olduğunu düşünüyorum, kirli olsa yurt dışına çıkamazdı.

Gelelim bu bahsedilen olaylara değinelim.

Ben Sedat Peker değilim parça, parça koparmayı sevmem, ben tuttuğumu koparırım. Bütün bütün koparırım. ben öyle parça ,parça koparmayı sevmimmm..

Şimdi sevgili kardeşlerim bana göre gerçi savcılarımız ve kıdemli savcılarımız daha iyi bilir, bu kara para aklama olaylarının nasıl bir yol üzerinden paranın eritildiğini..

Kara para nedir: Yahu kara para temiz para değil, uyuşturucu ile başlar ne kadar pislik iş varsa ondan elde edilen paradır, Onun parası bir şekilde eritilir.

Şimdi bunu gidip ‘de sigara alarak eritemezsiniz değil mi?

Nasıl yapılır, tabii Lüks araçlar alırsınız, lüks otellere gidersiniz, oralarda kat, kat harcanın. Tabii buradan bir şekilde herkes avantasını, eski tabirle yolunu bulur.

Allah aşkına bu uyuşturucu yani kara para ile servet kazananların ailesi yok mu var, peki nasıl rahat uyuyorlar, emin olun rahat uyumuyorlar, onlar üzdükleri, katlettikleri, ölümlerine sebep oldukları binlerce gencin ve yuvası yıkılan ailelerin vebalini her geçe ödüyorlar kardeşlerim.

Şimdi biraz daha derine, en derine inelim mi;

Derin daha en derin, bu iş adamları ve vatan hainlerinin parası var ya FETÖ ‘nün paraları onlarda kara para..

bu paralar öyle 1 milyon değil, onlarla ülke kurulur..

İşte onlar kirli para yani kirli para..

Şimdi gidelim daha derine bu fetö borsasına tabi ona kıdemli namuslu, Cumhuriyet başsavcıları karar verir.

Cumhuriyet başsavcını neden cumhuriyet başsavcısı anlatayım: Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün olduğu Zaman’da kurulan ve adı Cumhuriyet başsavcısı olmasının sebebi şu biz ölürüz bu kişiler bu devlete sahip çıkar denilerek Cumhuriyet ismini almış, Maşallah ne ileri görüşlüler.

Yok mu Cumhuriyet başsavcısı elbette var. devlet adamları uyuya bilir ama devletin kilit noktaları vardır onlar uyumaz sadece belirli zamanı beklerler, kim bu devletin hakkını yemişse herkesin karşısına çıkar ve hesabını verir.

Unutmayın. devletimiz anadır ve analar evlatlarını asla tek bırakmazlar.. o kirli paraların hesabını kim yemişse cebine atmış gizli iş yapmışsa hesabını verir.

Fazla ileri gidemiyoruz, devletimizin savcıları gerekeni er geç yapacaktır.

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Dokunulmayan işadamı Fettah Tamince: FETÖ’nün her yerindeydi, soruşturması kapatıldı!

HIZLI YORUM YAP