Sedat Peker Hakkında yakalama kararı, Erkam Yıldırım tesadüfen uçaktaymış! | GÜNDEM
DOLAR

32,3344$% 0.24

EURO

35,0632% -0.21

STERLİN

41,0583£% -0.13

GRAM ALTIN

2.306,38%1,28

ÇEYREK ALTIN

3.968,00%0,07

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Sedat Peker Hakkında yakalama kararı, Erkam Yıldırım tesadüfen uçaktaymış!

Sedat Peker Hakkında yakalama kararı, Erkam Yıldırım tesadüfen uçaktaymış!

Sedat Peker Hakkında yakalama kararı, Erkam Yıldırım tesadüfen uçaktaymış! Sedat Peker’in iddiaları ile Ak partili Binali yıldırımın oğlu Ekram Yıldırım için uyuşturucu rotasını çizdiğini ve anlaşmak için oraya gittiğini iddia etmiş ve konu hakkında bir çok açıklamalarda bulunmuştu.

YILDIRIM OLAYI YALANLAMIŞTI!

Peker’in iddiaları sonrası araştırma yapılması istenmiş, Yıldırım ve oğlu şikayetçi olmuştu, Mahkeme bugün bir karar alarak Peker’in yakalanması kararı alırken, Yıldırım için herhangi bir işlem ve araştırmaya gerek vermediğini açıkladı, Peker’in yakalanması sonrası bilgileri paylaşması istenecek.

BASIN İÇERİ ALINMADI!

Anadolu 47. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya sanık Sedat Peker’in avukatı Ersan Barkın ile müşteki Erkan Yıldırım’ın avukatı Muhammed Gök katıldı. Duruşmaya basın mensupları alınmadı.

Mahkeme tutanağına yansıyan bilgiye göre, Sedat Peker hakkında başka dava dosyalarında yakalama kararı olduğunu söyleyen Peker’in avukatı Ersan Barkın, “Bu yakalama kararlarının infazı halinde ya da müvekkilin adil yargılanabileceği düşünerek Türkiye’ye dönmesi halinde kendisinin savunması mahkemenizce alınabilecektir.

İddianameye konu eylem müştekinin Venezuela’ya ziyarete gitmesi ve ziyaret sırasında serbest liman bölgesini de ziyaret edip burada alan başka bir Türk tarafından kiralamada bulunmasıdır.

Müvekkilin üzerine atılı hakaret suçu uzlaşmaya tabii olduğu halde, uzlaşma isteğimiz de bulunmadığı halde, soruşturma aşamasında uzlaşma hükümleri uygulanmaksızın müvekkil hakkında dava açılmıştır” dedi.

İŞİ GEREĞİ SÜREKLİ YURT DIŞINA GİTTİĞİNİ BELİRTTİ

Sedat Peker’in Youtube’da paylaştığı 7. videosunda Erkam Yıldırım hakkında uluslararası uyuşturucu ticareti içerisinde yer aldığı konusunda iddialarda bulunulduğunu anımsatan Erkam Yıldırım’ın avukatı Muhammed Gök ise şunları söyledi;

“Sanık bu videoda müvekkilin 2021 yılı Ocak ayında 4 gün, Şubat ayında 4 gün olmak üzere Venezuela’ya gidip burada uyuşturucunun rotasını belirlediğini iddia etmiş ise de, müvekkil Venezuela’ya yaptığı ziyaretin 4-8 Aralık 2020 tarihleri arasında TBMM Dostluk Grubu Heyeti’nin Venezuela’ya yaptığı ziyaretle bağlantısı olmayıp, sadece kendi imkanlarıyla kendisi yapmış olup, buradaki tek irtibat aynı uçakla gitmiş olmalarıdır. Müvekkilim iş adamı olup, sürekli yurt dışına seyahatler düzenlemektedir”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ülkücü Lider Bahçeli’den Sezen Aksu’ya tepki: Serçeysen serçeliğini bil..!

HIZLI YORUM YAP