Sedat Peker gündeme getirmişti: Taner Ay Bulgaristan'da trafik kazasında öldü! | GÜNDEM
DOLAR

32,5607$% 0.04

EURO

34,9170% 0.13

STERLİN

40,7489£% 0.31

GRAM ALTIN

2.437,18%0,59

ÇEYREK ALTIN

4.057,00%-0,36

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Sedat Peker gündeme getirmişti: Taner Ay Bulgaristan’da trafik kazasında öldü!

Sedat Peker gündeme getirmişti: Taner Ay Bulgaristan’da trafik kazasında öldü!

Sedat Peker gündeme getirmişti: Taner Ay Bulgaristan’da trafik kazasında öldü! Bir çok Ak partili isim ve bakanla fotoğrafı olan aynı zamanda Kıbrıs Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile de fotoğrafları ortaya çıkmıştı.

Taner Ay isimli kişinin: Almanya medyasında Taner Ay’ın Osmanen Germania’nın Duisburg temsilcilerinden olduğu iddiaları yer almıştı.  Sedat Peker de yayımladığı videolardan birinde AKP MKYK Üyesi ve eski Milletvekili Metin Külünk’ün Osmanen Germania’ya para yolladığını iddia etmişti.

Fotoğrafları olan diğer isimler ise: Ak partide Erdoğan’dan sonra partiyi devralacağı isimlerden olan Mevlüt Çavuşoğlu ve Bir sonraki dönemde içişleri bakanlığından ayrılması gündemde olan içişleri bakanı Süleyman Soylu..

TANER AY’LA İLGİLİ İDDİALAR

Sedat Peker gündeme getirmişti: Taner Ay Bulgaristan'da trafik kazasında öldü!

Suç örgütü lideri Sedat Peker’in son videosunda AKP’li Metin Külünk’e dair iddiaları dikkat çekmiş, Külünk’ün ‘Almanyalı Osmanlılar’ çetesi ile yakın bağları olduğu iddia edilmişti. Çetin Ay’ın oğlu Taner Ay’ın ismi de, Peker’in iddiaları ardından gündeme gelmişti.

Kıbrıs’taki tartışma ise Taner Ay’ın AKP’li siyasetçiler ve bürokratlarla birlikte çekilmiş fotoğraflarının yanı sıra son derece lüks yaşamını ve eli silahlı anlarını da sergilediği Instagram hesabındaki bir kare ile patlak verdi.

Taner Ay’ın fotoğraflarından birinde Kuzey Kıbrıs Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın yer aldığı görülmüştü.

Tatar, çay içerken Ankara’da çekilen fotoğrafına rağmen Taner Ay için “Tanımam” demiş, ancak Kıbrıs basını aynı etkinlikte çekilmiş bir fotoğraf daha ortaya çıkmıştı.

Taner Ay’a ait olduğu ileri sürülen araç:

TANER AY'LA İLGİLİ İDDİALAR Suç örgütü lideri Sedat Peker’in son videosunda AKP’li Metin Külünk’e dair iddiaları dikkat çekmiş, Külünk’ün 'Almanyalı Osmanlılar' çetesi ile yakın bağları olduğu iddia edilmişti. Çetin Ay’ın oğlu Taner Ay’ın ismi de, Peker’in iddiaları ardından gündeme gelmişti.  Kıbrıs’taki tartışma ise Taner Ay'ın AKP’li siyasetçiler ve bürokratlarla birlikte çekilmiş fotoğraflarının yanı sıra son derece lüks yaşamını ve eli silahlı anlarını da sergilediği Instagram hesabındaki bir kare ile patlak verdi.  Taner Ay’ın fotoğraflarından birinde Kuzey Kıbrıs Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın yer aldığı görülmüştü.  Tatar, çay içerken Ankara'da çekilen fotoğrafına rağmen Taner Ay için "Tanımam" demiş, ancak Kıbrıs basını aynı etkinlikte çekilmiş bir fotoğraf daha ortaya çıkmıştı.  Taner Ay’a ait olduğu ileri sürülen araç:

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Özgür Özel: Devlet Bahçeli’ye Seçimlerde Öcalan’ın mektubuna bel bağlamış bir ittifaksınız!

HIZLI YORUM YAP