Sedat Peker 5. videosunu çekti ve Süleyman Soyluya ve Mehmet Ağara ve Ak partili Abdulkadir Selvi'ye cevap verdi! | GÜNDEM
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Sedat Peker 5. videosunu çekti ve Süleyman Soyluya ve Mehmet Ağara ve Ak partili Abdulkadir Selvi’ye cevap verdi!

Sedat Peker 5. videosunu çekti ve Süleyman Soyluya ve Mehmet Ağara ve Ak partili Abdulkadir Selvi’ye cevap verdi!

Sedat Peker 5. videosunu çekti ve Süleyman Soyluya ve Mehmet Ağara ve Ak partili Abdulkadir Selvi’ye cevap verdi! Yurt dışına çıktıktan belirli süre sonra hakkında çeşitli haberler yapıldığını dile getiren Peker geçtiğimiz günlerde İçişleri bakanı Süleyman Soylunun yapmış olduğu açıklamalara ve Mehmet Ağar ve Ak partili Abdulkadir Selvi’ye cevap verdi!

Süleyman Soylu için yapmış olduğu açıklamalarda saydıkları isimlerle arasının kimin yüzünden kötü olduğunu ve ne yüzden düşman olduğunu dile getirdi.

Mehmet Ağar için ise eski kalem müdürünü işaret etti ve hani bağlantın yoktu diye sordu..

Sedat Peker ayrıca kendisi hakkında çeşitli haberler yapan Abdulkadir Selvi için ise düşkün Abdülkadir ifadesini kullandı ve ekledi benim için o kadar kitap nasıl getirmiş oraya diye soruyorlar 4,5 ton uyuşturucu Türkiye’ye gelirken sormuyor ‘da benim kitapları mı soruyor düşkün Abdülkadir diye seslendi. Ayrıca Abdülkadir selvinin kulis haberci olmadığını her şeyin masasına geldiğini belirtti.

Süleyman Soylunun ne cevap vereceği ise merak konusu olurken twitter’da gündem olan konu trend listesinin 5’de yer aldı.

Yurtdışında polis ayrıcalığı ile gezdiğini söyleyerek nasıl oluyormuş Süleyman soylu sülüü diye seslendi ve videolarına devam edeceğini belirtti.

Sedat Peker polislerle ve devlet görevlileri ve adamları ile işi olmadığını ve asla kötü söz söylemediğini eşi ile ilgili sadece bir özür beklediğini bir vatandaş olarak bekledim bir özür yahu, bir özür diyerek seslendi.

İşte o videolar

Sedat Peker Süleyman Soylunun açıklamalarına cevap verdi

 

Sedat Peker’den Mehmet Ağara cevap..

Sedat Peker Abdülkadir selvi için Düşkün Abdülkadir

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TRT Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer’le ilgili haberini yayından kaldırdı skandal ortaya çıktı!

HIZLI YORUM YAP