Sedat Peker 4. Videosun 'da Süleyman Soylu açıklaması: Süslü Süleyman, Temiz Süleyman | GÜNDEM
DOLAR

32,3801$% 0.18

EURO

35,1159% -0.01

STERLİN

41,0615£% 0.37

GRAM ALTIN

2.324,55%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.016,00%0,26

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Sedat Peker 4. Videosun ‘da Süleyman Soylu açıklaması: Süslü Süleyman, Temiz Süleyman

Sedat Peker 4. Videosun ‘da Süleyman Soylu açıklaması: Süslü Süleyman, Temiz Süleyman

Sedat Peker 4. Videosun ‘da Süleyman Soylu açıklaması: Süslü Süleyman, Temiz Süleyman. Sedat Peker bir yıla aşkındır bulunduğu yurt dışında olması dolayısı ile eleştirilmiş, ana akım medyada belirli bir süre eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti.

Recep Tayyip Erdoğan’ın Altını Oyuyorlar! Halkından Uzaklaştırdılar!

Çekmiş olduğu videolarla ile yeniden gündeme gelen Sedat Peker Mehmet Ağar ve Oğlu Tolga ağar ile ilgili ifadeler vermiş, bazı iddialarda bulunmuştu, son çektiği videoda pelikancı grupların olduğunu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın etrafını sardıklarını ve halkı ile arasına set kurduklarını belirten Sedat Peker 4.videosu ile birlikte İç İşleri Bakanı Süleyman Soyluyu Hedef alan sözleri işle gündeme geldi

Süleyman Soylu için istifa etmeden önce bir gün öncesinde robot hesaplardan twiter attıracağını ve bunun içinde odluğunu aynı zamanda Sedat Peker’e koruma polisini veren kişinin Süleyman Soylu olduğunu aynı zamanda bir emniyet mensubunun intiharını ve Yurtdışına çıkmadan Süleyman Soylu ile görüşmelerini aktardı.

Süleyman Soylu için ağır ifadeler kullanan Sedat Peker’in açıklamaları siyasi arenayı hareketlendirirken, İç işleri bakanı Süleyman Soylunun ne cevap vereceği ise merak konusu oldu.

Sedat Peker telefon görüşmelerinin dinlenmesini belirli tarihler vererek incelenmesini istedi. isim ‘de veren Sedat Peker savcılara ve Gazetecilere seslendi, araştırın! Yalan makinasına bağlayın dedi. Hadi Özışık içinde açıklama yapan Peker çok namuslu gazeteciydi ne oldu? heeeyy ki heyy diyerek Hadi Özışık’ın içinde bulunduğu duruma değindi ve bazı olaylardan haberi olduğunu belirtti! ve Ne değişti diye sordu!

Sedat Peker’in 4. videosu ve açıklamaları.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Pendik Metro İnşaatında Patlama! Maddi Hasarı Ne Kadar Oldu?

HIZLI YORUM YAP