Sedat Peker 2022 yılında yeniden aktif oluyor! Bir çok kişinin üzerini çizdi! | GÜNDEM
DOLAR

32,5965$% 0.24

EURO

34,8070% 0.4

STERLİN

40,4159£% 0.64

GRAM ALTIN

2.422,25%-0,42

ÇEYREK ALTIN

4.078,00%-1,74

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Sedat Peker 2022 yılında yeniden aktif oluyor! Bir çok kişinin üzerini çizdi!

Sedat Peker 2022 yılında yeniden aktif oluyor! Bir çok kişinin üzerini çizdi!

Sedat Peker 2022 yılında yeniden aktif oluyor! Bir çok kişinin üzerini çizdi! BAE’de bulunan ve farklı bir ülkeye geçişi gündemde olan Sedat Peker 2021 yılına damga vurmuştu, bir çok bilgi ve belgeyi yayınlayan Peker’in BAE alınması gündeme gelmiş bir çok defa sosyal medya trolleri tarafından yakalandı geliyor algısı yapılmıştı.

2021 Son yıllarında BAE tarafından sosyal medya paylaşımının önüne geçilen ve BAE tarafından kendisine baskı ile yapıtlığı iddia edilen sosyal medya erişimini uzun zamandır yapamayan Sedat Peker 4 ocak 2022 yılında yeniden aktif olması bir çok kişinin dikkatini çekti.

Sedat Peker’in video erişimi ne sınır koyan BAE, Sosyal medyadan da erişimine kısıtlama vermesi ile Peker’in yeni bir ülkeye geçmesinin an meselesi olduğu iddia edilirken, Peker’in yeniden sosyal medyada bazı paylaşımları beğenmesi dikkatlerden kaçmadı.

Sedat Peker sosyal medya yasağından sonra bir çok gazeteci Peker ile konuşmaması ise dikkatlerden kaçmazken, Peker’in yeniden aktif olacağı iddia ediliyor.

Bir çok seveni ise Peker’den gelecek mesajları öğrenmek için günlük olarak sosyal medya hesaplarını kontrol ediyor.

Sedat Peker iddiaları için enden harekete geçilmedi sorusu ise gündemde sıcaklığını koruyor, muhalefet partilerinin soru önergelerine henüz cevap verilmediği ise zaman, zaman muhalefet partilerinin açıklamaları ile gündeme geliyor!

sedat peker 2022

İddiaya göre Sedat Peker bir çok kişinin üzerini çizdi, içerisinde gazetecilerinde olduğu bir çok kişinin Üzerini çizen Peker’in yeni video ve paylaşımının ne zaman geleceği ise merak konusu olurken, Peker için BAE yakın yerlerde istihbarat gruplarının sürekli olarak izlediği ve Peker’in durumdan rahatsız olduğu ve yeni bir ülkeye geçerek vatandaşlık alacağı konuşuluyor!

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Serhan Seyhan ve FETÖ tutuklusu Erkan Karaarslan ile ne konuştu, nasıl konuştu!

HIZLI YORUM YAP