Sayın Berat Albayrak beyin burası çok önemli kitabını okudum! Erdoğan görevi bırakırsa yerine o geçmeli neden mi? | GÜNDEM
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Sayın Berat Albayrak beyin burası çok önemli kitabını okudum! Erdoğan görevi bırakırsa yerine o geçmeli neden mi?

Sayın Berat Albayrak beyin burası çok önemli kitabını okudum! Erdoğan görevi bırakırsa yerine o geçmeli neden mi?

Sayın Berat Albayrak beyin burası çok önemli kitabını okudum! Erdoğan görevi bırakırsa yerine o geçmeli neden mi? Burası çok önemli isimli kitap, okuyunca onun neden Ak partinin başında istendiğini daha iyi anlayacaksınız.

Erdoğan’ı sevin sevmeyin ama Erdoğan sonrası veya şuan Partinin başında olacak isim Albayrak olacak, Bir başkasının hayal kurmasını düşünemiyorum bile.

Süleyman Soylu AK parti genel başkanı olamaz!

Süleyman soylu iyi bir siyasetçi olabilir ama Parti başında olması zaten mümkün değil Ak partinin tabanı ve yeri düşünüldüğünde Sayın Berat Albayrak bey ve ekibinin gelmesi daha doğru olacak, kitabını okuyunca şu kısımları özellikle altını çizerek söylemiş.

İlki mavi vatan

Fetö

Saldırılar

Albayrak bey çok yıprandı bir çok istediğini ise gerçekleştiremedi maalesef bana göre siyaset içerisinde olan kavgadan dolayı açık yüreklilik ile istifasını verdi, istifa ederken dahi ilk duyuran isim kendisiydi, tek dik duran bakan kendisi..

Ayrıca Erdoğan kendisinden sonra güveneceği isim ‘de elbette Damadı olacak aksini düşünen var mı var elbet Ak parti içerisinde ama avucunu yalayacaklar gibime geliyor..

Bu arada bu yazıda taraflı olduğum düşünülmesin neden mi?

İlki Albayrak bazı siyasetçiler gibi kavga ile işini yürütmüyordu biraz daha net konuşan birisi, kavga gürültüden beslenmediğini herkes iyi bilir.

İkinci Taban ‘da onu istiyor ki defalarca karşılanmış ve kendisine defalarca Genel Başkanımız geleceğin başkanı denmiştir.

Kadroları daha güvenilir, Albayrak Kadrosu daha güvenilir, elbette ona da yakın isimlerin hatası var ama diğer bakanların yakınlarına bakınca Albayrak ekibinin daha şeffaf ve çözüm odaklı olduğunu görebilirsiniz.

Kitabından bazı notları paylaşıyorum ayın Berat beyin.

ısrarla enerjide ve ekonomide neden ‘tam bağımsızlık’ istediğini, bu vizyonundan geri adım atmamasını, hamlelerini her şeye rağmen cesurca hayata geçirme gayretini daha net anlayabilirsiniz.

Albayrak’ın döneminde alınan gemiler hem Doğu Akdeniz’de hem de Karadeniz’de Türkiye’nin ‘Ben de varım’ kartını açmasını sağladı.

15 Temmuz sonrasında FETÖ’cüler arasından çıkıyor. Sadece FETÖ’cü askerlerin vesayeti de değil… Bazı bürokratların ekip arkadaşlarını “Ülkeyi böyle saçma masraflara sokamazsınız ve sonunda yargılanırsınız” diye tehdit ettiğini de anlatıyor Albayrak…

10 Ağustos’taki kur saldırısından hemen sonra eylül-ekim aylarında özel bir bankanın bankacılık teamüllerine aykırı hareket ederek yüklü miktarda Türkiye CDS’i aldığı, ülke risk priminin 80-100 kadar yukarı taşıdığı, bazı bankaların dövizi satıp TL’ye geçmeyi düşünen müşterileri caydırmaya çalıştığı, bazılarının ihtiyacının 2-3 katı fazla dövizi yurtdışı muhabir bankalarda tuttuğunu tespit ettiklerini anlatıyor.

Daha bir çok konuya değinmiş sayın Berat bey.

Albayrak çok mücadele etti, yıprandı belki ama bugün Türkiye tam bağımsızlık yolundaki köprüyü geçti. Şimdi bana göre Albayrak kendisini hazırlıyor, Kitap bunun özeti olmuş.

Yakın Zaman’da onu tekrar göreceğiz ve emin olun Ak Parti’de dengeleri değiştirecek isimlerin başında geliyor, Partinin başına gelmesi küskünleri’de geri kazanmaya sebep olabilir mi ?

Bana göre olur çünkü konuşulabilen birisi, ulaşılmaz değil. Kendisini Halk ile yan yana görebilirsiniz diğer bakanlara göre daha rahat, Psikolojik olarak yıpranmış ama pes etmemiş.

Kısacası bu kitap ile birlikte Albayrak Ekonominin kitabını ben yazdım diyor, Albayrak diyor ki hazırlanın geliyorum..

Şimdi ona küskün olup bir defa dahi aramayan bakanlar düşünsün.. Düşünün CHP’li vekiller dahi aramış.. Ak partili Bakanlar aramamış. Berat beyi’i hafife almak büyük hata olmuş.

Troller dahi tek bir mesaj yazamadı.. Şimdi o günlerin özeti Albayrak’ın üzerini çizmek isteyenler bugün beceriksizleri ile medyanın önünde..

Erdoğan yoruldu artık bir bakıma yıllar geçti, artık kendisinin ‘de dediği genç dinamik birisinin parti başında olması şart. ona sırt dönmeyecek ve yüzüne her şeyi anlatacak kişi. Albayrak’tan başkası değil..

İnsan ömrü siyasette çabuk yaşlanır, artık daha derin bir yerde olması gerek Erdoğan’ın ama partinin üzerinden elini ‘de çekmemesi gerek.

Kısacası Partinin şuan başına geçmek isteyip oynayan, zıplayan, medyada gördüğümüz bir çok bakanın üstü çizildi ki bu kitap ortaya çıktı.. Albayrak tüm siyaseti değiştirecek gelirse şayet, çünkü her parti ile görüşebilir, fikir alabilir. Anlaşabilir yolu bulabilir, Kendisi bizzat görüşür parti liderleriyle, çıkıp ta danışman göndermez, kendi bildiği doğrular eşliğinde yolunu çizebilir, hata yaparsa hatasını kabul etmeyi bilir zaman bize onu gösterdi..

Şimdi bakıp göreceğiz sonuçlarını..

Babakuş

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak Partili seçmen: Lozan Barış Antlaşması bitince kaynaklarımızı kullanacağız dedi! Alay konusu oldu!

HIZLI YORUM YAP