Şanlıurfa’nın şanına yakışan düğün. Bütün Urfa bu düğünü konuşuyor... | GÜNDEM
DOLAR

32,3295$% 0.24

EURO

35,0761% -0.15

STERLİN

40,9162£% -0.26

GRAM ALTIN

2.292,36%0,67

ÇEYREK ALTIN

3.970,00%-0,26

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Şanlıurfa’nın şanına yakışan düğün. Bütün Urfa bu düğünü konuşuyor…

Şanlıurfa’nın şanına yakışan düğün. Bütün Urfa bu düğünü konuşuyor…

Türkiye’nin tanınmış ailelerinden ve Şanlıurfa’nın tanınmış aşiretleri Karadağ ve Karataş ailesinin evlatları dünya evine girdi.

 

Şanlıurfa Beyaz Saray Düğün Salonunda gerçekleşen düğün töreni çok muhteşem geçti.

Elit Karadağ Grup Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Karadağ’ın yeğeni olan Veysel Karani Karadağ,Karataş ailesinin önde gelen ismi Halil Karataş’ın kızı Hayriye Karataş ile dünya evine girdi.

Karadağ aşiretine mensup ailenin önde gelenlerinden İş adamı İsmail Karadağ ve abisi Mehmet Karadağ düğün törenine katılan davetlilere ayrı ayrı teşekkür ettiler.Gelen konuklar Hayriye ve Veysel çiftine altın takmak için birbiriyle yarıştı. 2 bin kişinin katıldığı düğün töreninde siyasetçiler, bürokrasiler ve aşiret mensubu kişiler düğünü halaylarla kutlarken, gelin ve damada 1 milyon değerinde takı takıldı.

 

 

Düğüne Şanlıurfa Belediye Başkanı , Şanlıurfa Akparti İl Başkanı,Şanlıurfa İş Kur İl Müdürü’Akparti Gercüş ilçe Başkanı,Dünya Basın Federasyonu Üyesi Gazeteci Ferhat Aydoğan,Bucak aşireti mensubu ve zırıkanlılar dernek başkanı İrfan Bucak ve bir çok siyasetçi ve bürokrasinin katılımı ile gerçekleşirken,Türkiye’nin ünlü ses sanatçısı Benhur sahne alarak gelen davetlilere türküler söyledi.Yemekli müzikli ve proğramlı geçen düğünde yöresel folklor ekibide sahne alarak ilgi odağı oldu.

 

 

Törene Türkiye’nin her yerinden gönderilen çiçekler ve çelenkler düğün salonuna sığmadı.

 

 

Ferhat Aydoğan

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İsmailağa cemaati içinde neler oluyor? Mahmud efendi Müceddid mi? Bu nasıl bir algı çalışması?

HIZLI YORUM YAP