Samsun'da bir vatandaş 'iş aş' yazarak kendini astı! | GÜNDEM
DOLAR

32,3511$% 0.29

EURO

35,1353% -0.02

STERLİN

40,8557£% -0.4

GRAM ALTIN

2.306,32%1,28

ÇEYREK ALTIN

3.968,00%0,05

a

Samsun’da bir vatandaş ‘iş aş’ yazarak kendini astı!

Samsun’da bir vatandaş ‘iş aş’ yazarak kendini astı! Geçim sıkıntısı çekenlerin son bir yılda kendilerini asarak veya intihar ederek kendileri asması meclis gündemine giriyor, CHP VE İYİPARTİ duruma tepki gösterirken Ak parti ve MHP vekilleri ise duruma sessiz kaldıkları görüldü, Aynı gün bir Ak partili belediye başkanının bir YOUTUBE kanalında işsizlik yok demesi ise yürekleri dağladı!

Cengiz Holding’in 47 milyon dolarlık jet sipariş ettiği gün eline ‘iş’ ve ‘aş’ yazan bir yurttaş kendini korkuluklara asarak intihar etti.

Samsun Kent Haber’de yer alan habere göre Canik’te bulunan İMKB Lisesi’nin önünde elinde ‘iş’ ve ‘aş’ yazan bir yurttaşın cansız bedenine ulaşıldı.

Metın I. isimli 45 yaşındaki yurttaşın üzerinden intihar çıkarken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

AYNI GÜN 47 MİLYON DOLARLIK JET SİPARİŞ EDİLDİ

Metin I.’nın eline ‘iş’ ve ‘aş’ yazarak intihar etmesinden saatler önce ise Metin Cengiz’in sahibi olduğu Cengiz Holding, 47 milyon dolarlık jet sipariş etti. “Bu cenazeyi kim kaldıracak? Bu uçağı kim uçuracak?” sorusunun yanıtı ise tek ve sadece bir kişide!

“İFTİHAR ETTİĞİNİZ BU TABLODA EMEKÇİLER İNTİHAR EDİYOR”

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Özgür Özel’de 45 yaşındaki yurttaşın intiharını meclise taşıdı. Özel, şöyle konuştu:

“Bugün sizin hükümetinizin 425 bin TL borcunu sildiği Cengiz İnşaat, 370 milyon liralık 3. uçağını aldı. Adam 370 milyon liralık uçak almış Samsun’da intihar eden vatandaşın elinde ‘iş’ yazıyor ‘aş’ yazıyor. Sayın Bakan sizin iftihar ettiğiniz bu tabloda emekçiler intihar ediyor.

“ÇIKIN SARAYINIZDAN”

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı “Vatandaşın haline dönün bir bakın!” diyerek olaya tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Salıcı, şu ifadeleri kullandı:

“Samsun’da bir vatandaşımız eline “İŞ, AŞ” yazarak intihar etti! Çıkın sarayınızdan, vatandaşın haline dönün bir bakın!”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ABD’den Türkiye’ye S-400 yaptırımı iddiası !

HIZLI YORUM YAP