Sahte tarikat şeyhi sapık Fatih Nurullah | GÜNDEM
DOLAR

32,6014$% 0.1

EURO

35,0443% 0.47

STERLİN

40,6445£% 0.11

GRAM ALTIN

2.427,91%0,21

ÇEYREK ALTIN

4.060,00%0,22

a

Sahte tarikat şeyhi sapık Fatih Nurullah

Sahte tarikat şehi sapık Fatih Nurullah

 

Fatih Nurullah denen cinsi sapık  12 yaşında kız çocuğuna güya kendisinin mehdi olduğunuda var sayarak öpmüş bulunmuş.Ses kayıtlarında açıcak suçlarını kendi dili ile beyan ediyor. Bu kansız şeref fukarasının yaptığı elbette yanına kalmayacak bu ve bunun gibilerin bu ülke de İslamın şerefli sancaklarından  olan sarık , cübbe , sakal’ın arkasına saklanarak kurtulamayacağını cümle alem görecek hiç şüphesiz.

Bu şerefsizin yaptığı mesele kendi şahsının meselesi değil bir topluma yapılmış iğrenç bir olaydır.

Neden toplum diyorum(z) ?

Gençlerimiz ve çocuklarımız hata yaşlılarımız bile son günlerde deist , Agnostisizm’e yöneliyor.

Neden Allah (C.c) inkar ediyor ?

Bunların inandıkları Allah (C.c) sümme haşa bu ise üzülerek söylüyorum biz inanmamayı tercih ediyoruz diyorlar…!

Bu müslümanlıksa biz Deist’iz diyorlar !

Hatta ben hristiyan olacağım H.z İsa (r.a) hep barış şifa hayır getirmiş diyenleri bile duydu bu kulaklar !

Yanlış anlaşılmasın hiç kimsenin tercihlerini veya inanışını aşağılamak benim haddim değildir, fakat bunun gibi şeref fakirleri, sahte şehler yüzünden bu söylemler oluşuyor veya türüyor ise bunun hakkında fikri beyanımı kaleme almakta benim en temel hakkıdır.

İşte karşınızda bu şekilde sapık sahte şehlerin bu ülke yol bulması peşine 30 -40 kişi takıp ben mehdi’yim ben onun bunun çocuğuyum demesinden kaynaklanıyor…!

”Kıyamete yakın şeytan insan kılığına girip vaaz edecek ” diyor Peygaberimiz H.z Muhammed (S.a.v) işte bunlar şeytanın ta kendisi !

İşte bu olayda bizlere önceden gelen bu uyarının bir başka  versiyonudur. İşte şeytanlar sahte tarikat şehi olmuş sapıklık yaparak vaaz’da bulunuyor. Biz müslümanlar kardeşlerimize düşen daha çok okuyup daha çok ilim sahibi olarak bunları ortaya çıkarıp ifşa etmemiz olacaktır.

Tarikat ve cemaatlerin İslam hukuku ve İslam tarih’ine bakılarak Ehli -Sünnet dairesi içerisnden yani Kur-an ve Peygaber yolunu kısas alarak düzenlenmesi içimize girmiş olan şeytanların ayıklanması adına devletin tüm imkan ve kabiliyetlerini kullanarak gerek cezaların uygulanmasına ön ayak olmalıyız.

Hükümeti suçlayarak Tarikatlari öcü pis vs göstererek bu ve bunun gibi tiplerin yol bulmasına en büyük sebep bu davranışlara giren olacaktır ve bu olayların önüne geçmekten çok taraftar toplanmasına sebep olacaktır.

Bizim tarafımız İslam olursa imkan olur. 

Unutmamak gerekir ki ;

Kusurlu olan insandır İSLAM değil !

 

Kurucu : Raif YAVUZYILMAZ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Son dakika haberleri : Malatya’da deprem

HIZLI YORUM YAP