Sabah Gazetesi ve Takvim Gazetesi CHP'nin Haberini yine çarpıttı Öğretmenleri hedef aldı! | GÜNDEM
DOLAR

32,3139$% 0.19

EURO

35,0821% -0.16

STERLİN

40,9880£% -0.11

GRAM ALTIN

2.278,05%0,04

ÇEYREK ALTIN

3.947,00%-0,62

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Sabah Gazetesi ve Takvim Gazetesi CHP’nin Haberini yine çarpıttı Öğretmenleri hedef aldı!

Sabah Gazetesi ve Takvim Gazetesi CHP’nin Haberini yine çarpıttı Öğretmenleri hedef aldı!

Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ parti lideri Meral Akşenerin basın toplantısında Kemal kılıçdaroğlu öğretmenlerin atanması gerektiğini atanamayan öğretmenlerin atanmasını istediğini hatırlattı, Erdoğan’ın daha önce 2018 yılında öğretmenleri, hemşire, polis, din görevlileri hakkında konuşmasını örnek gösterdi,

Bütün öğretmenlerin talebi 3600 istediğini hatırlattı, Eğer bir öğretmen ben 3600 göstergesini istemiyorum, ben gidip Ak partiye oy vereceğim diyorsa o öğretmen o camianın öğretmeni değildir sözünü hatırlattı. ben ekmekliye iki maaş istedim beni protesto etti, öğretmenin neyi öğretiyor dürüstlüğü öğretiyor.

Ben öğretmenlere destek olacağım diyen Erdoğana seslendi sahip çık, ben öğretmene yalan söyleyen kişilerin değil öğretmenlerin hakkını svunuyorum,polisin hakkını savunuyorum, sağlıkçının hakkını savunuyorum.

Öğretmeni baştacı yapmayan siyasi setçilerin başarılı olma ihtimali yoktur.

Anayasa ile ilgili soruya ise defalarca söyledim Demokrat parti var, saadet partisi var, iyi parti var Chp var. biz bunun üzerine çalışma yaptık bunu defalarca söyledim.

Bir algı yapıyorlar kendi medyası aracılığı ile dedi, Acaba HDP ile CHP bir arada mı bunun algısını yapıyorlar

Uzlaşma çalışmasında kimler vardı kimse sormuyor, Akparti vardı, CHP vardı HDP ‘de vardı niye sormuyorsunuz HDP burada ne işi var diye, HDPli başkan vekili var mı? var neden sormuyorsunuz onu? MHP’li HDP’den mecliste izin istiyor neden bunu kimse eleştirilmiyor, nasıl olurda HDP meclisi yönetebilir neden sormuyorlar, çünkü öyle talimat almadılar dedi ve ekledi.

 

kparti ve MHP’ye yakın olan medya ise haberi çarpıtarak yayınladığı ve Kılıçdaroğlu öğretmenlere hakaret etti diye yayınladığı görüldü.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Seren Serengil: Melisa Emirbayer Selin Ciğerci’den 2 Milyon Lira Aldı Susması için

HIZLI YORUM YAP