Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu açıkladı Hem telefonlarda hem odalarımızda dinlenebiliriz | GÜNDEM
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu açıkladı Hem telefonlarda hem odalarımızda dinlenebiliriz

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu açıkladı Hem telefonlarda hem odalarımızda dinlenebiliriz

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu açıkladı Hem telefonlarda hem odalarımızda dinlenebiliriz saklayacak bir şeyimiz yok, demesi ise gündeme bomba gibi düştü. İç işleri bakanı ise henüz konuyla ilgili açıklama yapmadı.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun “Dinleniyoruz” açıklamalarına destek verirken, “Telefonlarımızın ve mekanlarımızın mutlaka dinlendiği kanaatindeyim.” şeklinde konuştu.

Halk TV’de katıldığı programında gündemi değerlendiren Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu da telefonlarının dinlendiğini söyledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarına destek veren Karamollaoğlu, “Telefonlarımızın ve mekanlarımızın mutlaka dinlendiği kanaatindeyim.” ifadelerini kullandı.

Karamollaoğlu telefonların dinlendiği iddiası hakkında, “Bu konuda benim de bir inancım var. Telefonlarımızın ve bulunduğumuz mekanların dinlendiğini düşünüyorum. Ancak bizim gizleyecek bir durumumuz olmadığı için bundan rahatsız da değiliz. İstedikleri gibi dinleyebilirler, bu bizim için problem teşkil etmiyor.” diye konuştu.

CHP lideri Kılıçdaroğlu kendisinin, çocuklarının ve eşinin telefonlarının dinlendiği iddia etmişti.

Kaynak Yeniçağ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Erzurum’da 3 kadını peş peşe öldürdü, kadına şiddet bitmiyor!

HIZLI YORUM YAP