Rüyada Mahmut Efendi Hz görmek ne anlama gelir! | GÜNDEM
DOLAR

32,6014$% 0.1

EURO

35,0443% 0.47

STERLİN

40,6445£% 0.11

GRAM ALTIN

2.427,91%0,21

ÇEYREK ALTIN

4.060,00%0,22

a

Rüyada Mahmut Efendi Hz görmek ne anlama gelir!

Rüyada Mahmut Efendi Hz görmek ne anlama gelir! Bir çok sofu ve tarikat mensubu bağlı olduğu kişi olan şeyhini rüyasında görebilir. Bu konuda özellikle tarikat ve cemaat mensubu hocamı rüyam ‘da gördüm ne anlama geldiğini bilen kişilere sormaktadır.

Tarikat ve cemaat içlerinde fazla rüya ilmi sahibi yoktur, bu kapı genel olarak kapalıdır.

Rüya’da Mahmut Efendi Hz görmek ise gören kişiyi sevindirse ‘de şeytani olabilmektedir.

Bunun gerekçesi olarak Rüya’da Mahmut Efendi Hz bir evliya olduğuna dair bir kanat yoktur, Mahmut efendi bir tarikatın lideridir. Şeyhini evliya gören veya ilim alimi gören kişilerin ise bu konuda büyük yanılgı içlerinde olduğunu belirmekte fayda var.

Şeytan her kılığa girebilmektedir!

Şeytan ise insanı kandırmak için her kılığa girebilir, Burada önemli husus ise Hz Muhammed s.a.v kılığına giremez fakat size o hissi verebilir. Çünkü günümüz de yaşayan insanların bunun onun olup olmadığını bilmesine imkan yoktur. Hadislere bakıldığında Hz Muhammed S.a.v efendimizin bazı özellikleri yazmaktadır.

Şeyhinizi görmek rüyada hayırlı olup olmadığı konusunda ise rüya yorumcuları şu konulara yer vermiştir.

Rüya’da Mahmut Efendi Hz görmek kişinin ilmi yönlere eğilim gösterdiğine haber verir.

  • Rüyada Mahmut efendi ile konuşmak: Kişinin bir kişinin sözü ile hareket ederek yol alacağına işaret eder
  • Rüyada Mahmut efendiyi kızgın görmek: Bu konuda iki çeşit yorum olmaktadır, Kişi tarikat mensubu ise korkusuna işaret hata yapmaktan korktuğuna işaret eder. Diğer yönden ise kişinin eksikleri olduğunu belirtir.
  • Rüyada Mahmut Efendi ile konuşmak : Konuşan kişinin ne konuştuğu önemlidir, burada nasihat veya öneri varsa kişi günlik hayatına bakarak bu konuda fikir elde edebilir.
  • Rüyada Mahmut Efendinin elini öpmek: Bu konuda yorumcular iki çeşitli yorumu belirtmiştir, Kişinin bir güç karşısında eğildiğini ve başkası tarafından artık yönetileceğini işaret ederken, diğer yönden bağlı olduğu yerde birisine bağlı olacağına işaret eder.

Kıymetli okuyucular, Şeytan her kılığa girebilmektedir! Sizler için çok önemli’de olsa Şeytanın her kılığa girdiğini asla unutmayın.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Çete lideri olduğu iddia edilen Sadık Yıldırım, polisi tehdit etti

HIZLI YORUM YAP