Rüyada Hamile Olduğunu Görmek ve Hissetmek ne anlama gelir? | GÜNDEM
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Rüyada Hamile Olduğunu Görmek ve Hissetmek ne anlama gelir?

Rüyada Hamile Olduğunu Görmek: Rüyanın tabiri mal ve mülkün artmasına işaret olarak görünür. İslami olarak ise dünya malının artması ve sürprizler olarak tabir edilmiştir.

Rüyada Hamile Olduğunu Görmek ve Hissetmek: Erkek için nasip ve hayırlı kısmet olarak tabir edilirken. Kadın için yakın zamanda ona ulaşacak hayırlı bir kısmet olarak tabir edilir.

Rüyada bekarken hamile olduğunu görmek:  Eski yaşantınızdan size gelecek haber olarak tabir edilir, Genel olarak gören kişinin eski sevgilisinden haber alacağı veya eskisi sevdiğinden haber alması anlamına geldiği tabir edilmiştir. Sevgilisi olan kişi için ise seçim yapmak zorunda kalacağı anlamı taşır.

Rüyada kıza hamile olduğunu görmek: Erken gelecek sürpriz bir haber, beklediğiniz bir iş varsa olumlu yönde hayatınıza etki edeceği tabir edilir. Göre kişinin oldukça sevineceği anlamı taşır.

Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu görmek: Geç gelecek, mal varlığı yüksek bir haber olarak tabir edilir. Aynı zamanda bazı durumlarda zorluklarla mücadele etmeniz gerektiğini bunun için uğraş vermeniz gerektiği konusunda yorumlanmıştır.

Rüyada hamile olduğunu görmek ve doğurmak: Kişinin borçlanacağı anlamı taşımakla birlikte borç yüklü miktarda ama ödeyebileceğiniz anlamı taşır bunun için ise dikkat etmenizde fayda var.

Rüyada ikiz hamile olduğunu görmek: Müjdeli bir rüya olduğu tabirlere yansımıştır, Sürekli olarak farklı yerlerden sevindirici haberler alacağı anlamı taşır.

Rüyada eşinin hamile olduğunu duymak ne anlama gelir?: Ailecek mutlu olacağınız anlamı taşımaktadır. Ailenizle birlikte sevindirici bir haber alacaksınız.

Rüyada sakat bir bebeğe hamile olduğunuz görmek: Kişinin oldukça kötü bir haber alacağı anlamı taşırken, sakat bebek doğurmak veya diğer adı ile engelli bir bebek sahibi olmak rüyada kötü bir haber alacağınız bunun kısa sürede duyulacağı anlamı taşımaktadır.

Diğer rüya tabirleri ve yorumlarına https://www.baykushaber.com/haber/ruya-yorumlari linki üzerinde ulaşabilirsiniz.

Eğer beklediğiniz yorum ve tabiri bulamadıysanız yorum olarak belirtirseniz aynı gün içerisinde yorumlar tarafından sizlere cevap verilecektir.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Boğaziçi Üniversitesi’nde polisin müdahalesiyle çok sayıda öğrenci gözaltına alındı

HIZLI YORUM YAP