Rüyada Fare Görmek Ne Anlama Gelir? | GÜNDEM
DOLAR

32,5920$% 0.35

EURO

34,8850% 0.42

STERLİN

40,6850£% 0.2

GRAM ALTIN

2.498,81%0,59

ÇEYREK ALTIN

4.274,00%0,16

a

Rüyada Fare Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Fare Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Fare Görmenin Yorumu, Rüyada küçük fare görmek , Rüyada siyah fare görmek , Rüyada beyaz fare görmenin yorumu ve anlamı nedir?

Bir çok kişi bu rüya hakkında farklı yorumlarla karşılaşmıştır fakat sizler için uzmanlardan oluşan kadromuz size rüyanızın yorumunu açıklayacaktır.

Rüyada fare görmek kötü bir alışkanlık, sinsi bir arkadaş ve hane içerisinde oluşacak olan zarara yorumlanır.

Rüyada küçük fare görmek: Küçük fare görmek kişinin yeni tanıdığı bir düşmana yorumlanır, aynı zamanda rüya sahibinin iş alanında karışılacağı bir zarara yorumlanabilir, Fare ev hanenizden dışarı çıkıyorsa hanenize zarar verecek, iş yerinizde gördüyseniz iş yaşamanızda olumsuz bir durumla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada siyah fare görmek: Kişinin büyük bir düşmanı ve büyük bir zararın habercisi olarak yorumlanır. Fakat farelerin zarar verdiği kişi aynı zamanda bu durumu atlatacaktır.

Rüyada beyaz fare görmek: Beyaz fare diğer farelerden daha farklı yorumlanır, sizin maddi olarak daha iyi seviyeye geleceğiniz aynı zamanda. Bu kısa süreli fırsatı mutlaka iyi değerlendirmeniz gerektiğine işaret eder.

Rüyada fare sürüsü görmek: Haram mala işaret ettiği gibi aynı zamanda sizden alınan bir mal varsa o malın çok daha fazlasını kaybedeceğiniz anlamı taşıyabilir.

Rüyada fare ısırması ve acı hissetmeniz: Psikolojik olarak atlatacağınız ama biraz zorlanacağınız ve düşmansızından zarar gömeceğiniz anlamı taşır.

Yukarıda fare ile ilgili olarak farklı bir rüya gördüyseniz yorum olarak rüyanızı bırakırsanız sizlere rüyanız kısa süre içerisinde yorumlanır ve cevaplanır. Rüya tabirleri gün ve saate ve durumunuza bakarak açıklayıcı şekilde yazmanız gerekmektedir.

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İsmailağa Cemaati’nden Cübbeli Ahmet Hoca açıklaması! Cübbeli Ahmet yanlış yaptı!

HIZLI YORUM YAP