Rüyada Eski Sevgiliyi Görmek Ne Anlama Gelir? | GÜNDEM
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Rüyada Eski Sevgiliyi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Eski Sevgiliyi Görmek Ne Anlama Gelir? Eski sevgilinizi rüyada görmek, yeni bir birliktelik veya var olan birlikteliğe dair işaretler vermektedir.

Eski sevgili ile rüyada sevişmek: Var olan ilişkiniz genel olarak cinsel olarak yakın görünmektedir. Bu boşluk içerisinde ilişkiniz zadece cinsel olarak güçlü anlamı taşır.

Evliyken rüyada eski sevgiliyi görmek: Bu konuda iki farklı anlam vardır bunlar erkek için evde olan sıkıntıların oluşacağı. Kadın için ise sıkıntılardan kurtulmak için mücadele edeceği anlamı taşır.

Rüyada eski sevgiliyi görmek konuşmak: Konuşmak iletişim anlamı taşır konuşmanın durumuna göre iyi ve kötü bir olayın habercisi olur. Bu birlikteliğinize işaret eder. iyi bir konuşma olan veya olacak ilişkinizin daha iyi olacağı kötü konuşma ise kötü olayların yaşanacağı anlamına gelir.

Rüyada eski sevgili ile barışmak: Kişinin olan veya var olacak ilişkisine işaret eder, eğer sevgiliniz yoksa eski sevgilinin durumunu ve size karşı bakışını anlatır ve yeni bir birliktelik işareti olarak yorumlanır.

Rüyada sürekli eski sevgiliyi görmek: Eğer aynı rüyayı sürekli görüyorsanız ve aralık yoksa gördüğünüz rüyayı yaşayacağınız anlamına gelir. Eğer arada aralık varsa, mutlaka ona ulaşın ve durumunu sorun ve niyetinizin iyi olduğunu anlatın. Size ihtiyaç duyabilir. Yada size ihtiyacı veya sizden zarar görmüştür. İletişime geçin ve yardımcı olun.

Rüyada eski sevgiliyi üzgün görmek: Var olan ilişkinize de başarısız döneme gireceksiniz, eğer bir ilişkiniz yoksa aklınıza olduğunuz kişiden karşılık göremeyeceğiniz anlamı taşıyor.

Rüyada eski sevgili ile öpüşmek: Cinsle bir birliktelik yaşıyorsunuz ve hata yapıyorsunuz demektir. Bu şekilde mutlu olamayacaksınız anlamı taşıyor olarak yorumlanır.

Rüyada eski sevgilinin beddua ettiğini görmek: Bu şekilde rüya ilişkilerinizde kötü sonuçlar alacağınız anlamı taşır. Üzgün olacaksınız.

Rüyada eski sevgili ile sohbet etmek elini tutmak: Var olan birlikteliğinize önem verin, gözünüzün önünde size değer veren bir kişi olduğunu unutmayın.

ESKİ SEVGİLİNİZ İLE ALAKALI FARKLI YORUMLAR GÖRDÜYSENİZ YORUM OLARAK BELİRTİN VE SİZLER İÇİN RÜYA TABİRLERİ UZMANLARIMIZ YORUMLASIN.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Devrimci hareketin sembol ismi: Che Guevara aramızdan ayrılalı tam 54 yıl oldu!

HIZLI YORUM YAP