Rus yanlısı Ramazan Kadirov! Bu tarikatçının gerçek yüzünü Çeçenlerde gördü! | GÜNDEM
DOLAR

32,5246$% 0.3

EURO

34,6002% 0.23

STERLİN

40,4803£% 0.21

GRAM ALTIN

2.498,49%0,64

ÇEYREK ALTIN

4.275,00%1,42

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Rus yanlısı Ramazan Kadirov! Bu tarikatçının gerçek yüzünü Çeçenlerde gördü!

Rus yanlısı Ramazan Kadirov! Bu tarikatçının gerçek yüzünü Çeçenlerde gördü!

Rus yanlısı Ramazan Kadirov! Bu tarikatçının gerçek yüzünü Çeçenlerde gördü! Ukrayna , rusya savaşı devam ederken, aslında ders alınması gereken bir olay daha yaşandı malum çeçen lider olarak görev yapan Rus yanlısı Ramazan Kadirov bunla ilgili daha öncede çok yazı yazmıştım tarih beni asla yanıltmaz..

Mahmut efendi islam düşmanı kadirov ile yanyana!

Ben bu konuda netim ve her yazdığımın arkasındayım,

O gün demiştim bu islam düşmanı diye bir çok arkadaşımız ve okuyucu bana tepki vermişti, evliya sandıkları Mahmut efendi bu adamla ne işi olur demiştim ki söylediler herkesle görüşür, benle görüşür mü benle görüşmez 🙂

Kıymetli Müslümanlar tarikatçılık din değildir, bu kadirov’da insanları tarikatçılık yaparak kandırdı hem de bilindik bir tarikat, Kadirî tarikatı..

Şimdi zurnanın zırt dediği yere geldik..

Çeçen lider büyük Şamil Basayev  ne demişti bu Rusya herkese bela olacak ve oldu ‘da .. Rus lider Putin yıllar önce dediği gibi bu teröristlere yediğimizi içtiğimizi içireceğiz sözünü ‘de tutmuş oldu.

Şimdi bir grup daha oldu duyduğuma göre Çeçenlerden bazı gruplar Ukrayna saflarına katıldı ve Rusya’ya karşı savaşacak. Kimin yanında Ukrayna halkının yanında.. Bu ne demek biliyor musunuz .. anladınız umarım.

Gelelim Aliyev’e oda Rus yanlısı çıktı ama o zaten biliniyordu, Türkiye Azerbaycan halkını sever fakat asla Aliyev içinde Ukrayna halkını satacak kadar karaktersiz değildir.

Bana göre Cumhurbaşkanı Erdoğan çıkıp Ukrayna halkına ve devletine sahip çıktığını açıklamalı bu Rusya yarın bize de bela olacak..

Ersoy K

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BAE’den iadesi istenen Reis Sedat Peker’den ilk açıklama: Allah’ın kaderini yaşayacağım!

HIZLI YORUM YAP