Reis Sedat Peker'in Beykoz'daki evine silahlı saldırı, bir kişi ağır yaralandı, saldırganlar kaçtı | GÜNDEM
DOLAR

32,3295$% 0.24

EURO

35,0761% -0.15

STERLİN

40,9162£% -0.26

GRAM ALTIN

2.292,36%0,67

ÇEYREK ALTIN

3.970,00%-0,26

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Reis Sedat Peker’in Beykoz’daki evine silahlı saldırı, bir kişi ağır yaralandı, saldırganlar kaçtı

Reis Sedat Peker’in Beykoz’daki evine silahlı saldırı, bir kişi ağır yaralandı, saldırganlar kaçtı

Reis Sedat Peker’in Beykoz’daki evine silahlı saldırı, bir kişi ağır yaralandı, saldırganlar kaçtı, Konuyla ilgili olarak Sedat Peker2in yakın çevresine saldırıyı yapanları ve koordine edenleri de biliyorum dediği iddia edildi.

Saldırganların araçları ve plakaları tespit edilirken araç plakalarının sahte olabileceği belirtiliyor. Gözetim altında olan eve saldırganların nasıl silahlan ile yaklaştığı merak konusu olurken aynı şekilde saldırganların içeri girerken, Sedat Peker gönderdiği diyerek içeriye girdikleri belirtiliyor, Güvenlik görevlisinin bacaklarına ve karnına ateş eden saldırganların iki araç ile olay yerine geldikleri belirtiliyor.

Konuyla ilgili olarak bakanlık açıklama yapmazken, koruma ve gözetim altında olan yere saldırının nasıl yapıldığı ise cevap bekleyen konular arasında.

Sosyal medyada Peker’e yakınlığı ile bilinen Gazeteci Erk Acarer şu mesajları paylaştı

1-Sedat Peker’in Beykoz’daki evine silahlı saldırıda görevli Yılmaz Günay’a üç kurşun isabet ediyor. Edindiğim bilgiye göre Peker’e suikasta önce 5 milyon Dolarla ihale veriliyor. Ancak bu başarılı olamıyor. İhalenin önerildiği bazı mafya grupları da bunu kabul etmiyor.

2-Bu nedenle fiyat 25 milyon Dolara çıkarılıyor ve iş ihale usulüne değil açık pazara döndürülüyor. Yani hangi gurup vurursa vursun 25 milyon doları alacak. Dünyada ve uluslararası pazarda uzun yıllardır uygulanmayan bir yöntem bu.

3-Son örneklerinden biri İran tarafından Salman Rüştü’ye karşı organize edilmek istenmişti. Tüm bunlardan Peker’in iktidarda nasıl bir deprem yarattığını ve özellikle son anlattıklarından sonra telaşın boyutlarını gösteriyor.

Bir diğer gazeteci Timur Soykan ise şu mesajları paylaştı;

Sedat Peker’in evine saldırıyla ilgili son bilgiler: Saldırganlar 2 kişi. Beyaz Renault marka araç ile eve geliyorlar. Biri araçtan iniyor. Evde sadece güvenlik görevlisi Yılmaz Güney var ve güvenlik kulübesinde oturuyor. Saldırgan kulübeye giriyor 7-8 el ateş ediyor.

Yılmaz Güney iki mermi bacaktan ve bir mermi ile karından vuruluyor. Güvenlik kulübesi bahçenin içinde saldırgan oraya kadar gelmiş. Plaka tespit edilmiş ama gözaltı yok. Plaka sahte olabilir.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BK Holding Belma Kuvancı ve ekibine polis baskını…! Belma fena yakalandı

HIZLI YORUM YAP