Reis Sedat Peker hastaneye kaldırıldı, sağlık durumu iyi | GÜNDEM
DOLAR

32,5875$% 0.29

EURO

34,7735% -0.02

STERLİN

40,5634£% -0.15

GRAM ALTIN

2.487,46%0,13

ÇEYREK ALTIN

4.251,00%0,02

a

Reis Sedat Peker hastaneye kaldırıldı, sağlık durumu iyi

Reis Sedat Peker hastaneye kaldırıldı, sağlık durumu iyi, kıymetli eşi Özge Peker sosyal medya hesabından duyurduğu konuyla alakalı, sosyal medyada büyük bir konu gündeme geldi.

REİS SEDAT PEKER HASTANEYE KALDIRILDI!

Reis Sedat Peker’in hastaneye kaldırılmasının sebebi ise kısa sürede anlaşıldı, geçirdiği bir bağırsak enfeksiyonu hastalığı ile ilgili serum takıldı, tedavisine ise evinde devam edileceği duyuruldu.

Gazeteci Yılmaz Özdil de Peker’in sağlık durumuna ilişkin sosyal medyadan açıklama yaptı. Özdil, “Sedat Peker’in sağlığı gayet iyi, bağırsak sistemine bir bakteri bulaşmış, onunla ilgili tedavi görüyor, hastanede kısa süre kaldı, evine geçti, tedavisi evinde devam edecek, sevenleri müsterih olsun… Kibrit kutusuna koyacağı tipler merak ediyordur diye bilgi vereyim istedim!” ifadelerine yer verdi.

Sedat Peker tarafından kullanıldığı ileri sürülen “Deli Çavuş” isimli Twitter hesabı da “Bazı kahpeler, Sayın Reis Sedat Peker hastaneye kaldırıldı diye çok sevinmişler. Bağırsaklarında görülen bir enfeksiyondan dolayı üç gün hastanede kalarak tedavisini tamamlamıştır. Size tavsiyemiz Sayın Reis Sedat Peker’i tahrik edecek davranışlardan kaçınmanızdır!!! Uyarıyoruz!!!” açıklamasında bulundu.

reis sedat peker hastane reis sedat peker hastane reis sedat peker hastane

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

HADDİNİ AŞAN BAZI İŞ İNSANLARI, DEVLETİ TEMSİL EDEN MAKAMLARA BASKI KURMAYA ÇALIŞIYOR

HIZLI YORUM YAP