Recep Tayyip Erdoğan'ı istemeyen AK partililer! Ayağını Kaydıracaklar! | GÜNDEM
DOLAR

32,5854$% 0.1

EURO

35,0189% 0.48

STERLİN

40,6780£% 0.16

GRAM ALTIN

2.425,84%0,12

ÇEYREK ALTIN

4.058,00%0,15

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Recep Tayyip Erdoğan’ı istemeyen AK partililer! Ayağını Kaydıracaklar!

Recep Tayyip Erdoğan’ı istemeyen AK partililer! Ayağını Kaydıracaklar!

Ülkede yeni reform paketleri açıklanırken bazı gazeteler ve köşe yazarlarının açıklamalarını dikkatlice okuyun, hatta Erdoğanın partisi içinde ona muhalif isimlerde çıkmaya başladı.

AT İZİ İT İZİNE KARIŞTI!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damadı ve eski hazine bakanı  Berat Albayrak haklı olduğu ortaya çıkıyor buna bir örnek verelim

Osman kavala açıklaması ve ardından Ekrem İmamoğlu için soruşturma oda yetmedi, İzmir valisinin depremle ilgili konuşma yasağı! Tüm bunlar toplandığın ‘da Erdoğan’ı dinlemeyen isimler oluyor, Süleyman soylunun bu soruşturmalardan haberi yok sanırım veya medya iletişim bakanından veya adalet bakanından.

ÜLKÜCÜ MERAL AKŞENER UYARMIŞTI

Erdoğan’ı gençliğinden tanıyan Akşener onu uyaran ilk isim olarak ortaya çıkıyor, sayın Erdoğan’ın çevresinde olan insanlara dikkat etmesi gerektiğini söylemişti, bizde söyledik.

Şimdi gelelim meseleye Kim bu Erdoğan’a muhalifler ben söyleyi vereyim, yıllarca onun yanında olmuş kişiler güç sahibi oldukça daha fazlasını istiyor isim veremiyoruz sonuçta Silivri soğuktur kış günüde gidemeyiz oraya.

Erdoğan’ın çevresinde olan isimlerin tamamını değiştirmesi gerekiyor, iddia ediyorum Erdoğan’ı bu çıkmazdan kurtaracak tek şey şu, tüm parti başkanları ile yalnız tek başına görüşmek olacaktır.

Çünkü bu şekilde devam ederse Cumhurbaşkanını kimse kurtaramaz. İlgileneceği onca işin içinde bu doyumsuz kişilerle uğraşmak oldukça zor.

Medyasından, sosyal medya yönetimine kadar, iç işlerinden, dış işlerine kadar, iletişim başkanından adalet bakanına kadar temizlemesi gerekiyor.

Medyaya bakın zaten anlamayacak kadar cahil değiller

Sosyal medyada Ak troller ise başka bir şeyi savunuyor Vatan haini Seyit Rıza için kampanya yürütüyor HDP ile birlikte, bunu bir CHP’li yapsa şuan manşette olurdu, dolayısı ile Erdoğan’ın ayağını kaydırmaya çalışmaya çalışan AK parti içinde bir yapı var onu da bulmak Erdoğan’ın işi ama tek başına çözemeyecek..

Ersoy .k

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İYİ Parti’de Anayasa depremi: ‘Ses kayıtlarını veririm!’

HIZLI YORUM YAP