Raif Yavuzyılmaz: Özgür Özel'e karşı Devletin, Cumhurun yanında durmak HAKK'tır ! | GÜNDEM
DOLAR

32,5984$% 0.16

EURO

35,0184% -0.09

STERLİN

40,8502£% -0.11

GRAM ALTIN

2.438,81%0,12

ÇEYREK ALTIN

4.053,00%0,05

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Raif Yavuzyılmaz: Özgür Özel’e karşı Devletin, Cumhurun yanında durmak HAKK’tır !

Raif Yavuzyılmaz: Özgür Özel’e karşı Devletin, Cumhurun yanında durmak HAKK’tır !

CHP’li küçük eniştesi olarak son günlerde anılan Özgür Özel resmen salyalarını akıta akıta Cumhur-u Reis Recep Tayyip Erdoğan’ı tehdit ederek hodri meydan , and olsun ki diyerek bitirdiği blöfünü görüyorum ve hodri meydan diyorum…

 

 

Osman Kavala Türkiye Cumhuriyeti Devletine açık ve kapalı olarak düşmanca tavırlar içerisine girmiş ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yüce türk adaletinde yargılanmış gezi olaylarından hükümeti devirme ve darbe sebebi ile muhabbet hapis cezalandırılmış kilit ve güçlü Saros beslemesi olarak kayıtlara geçmiştir. Devlet Kayıtlarındaki yeri 5. kol faliyet yürütmektir.

 

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yüce mahkemeleri karar vermiş ve bu karardan öncede ise mahkemeleri karar vermemek ile suçlayan CHP şimdi nasıl böyle bir karar verebildir diye salyalarını akıtarak Özgür Özer’i konuşturmuştur. Osman Kavala milyonlarca dolar hatta milyarlarca dolar para dağıtarak devletin , bürokrasinin ve hatta Ak partinin en üst kadrolarına kadar ulaştığı iddialar arasında önemli yerini koruyor ve yansımaları şu dönemde görülüyor.

 

Bugün Türkiye’de yaşanan Osman Kavala kararı ise aslında bizim için bir fırsattır. Sözde adalete gelince mangalda kül bırakmayan , yürüyüşler yapan CHP lideri ve onun salyalar akıtarak konuşan başanın kurmayı bugün yargıya resmen hakaret etmiş Türkiye Cumhuriyeti Devletini tanımamış Cumhurbaşkanlığına da saldırıda bulunmuştur. Burada ki fırsat şudur ; Yabancı istihbaratlar tarafından desteklenen ve finansmanını yine yabancı laboratuarlardan alan açık beyan ortada olan birini canlarından öte koruyorlar.

 

Hemde kimlerrrrrrrrrrr kimlerle beraberrrrrr savunuyor…

 

İçeride ki ve dışarıdaki fitneyi bulmak için yine bize yol gösteren İmam-ı Şafi’nin terazisi oluyor.

 

Fitne zamanı hakkı tutanları nasıl anlarız?

İmam-ı Şafi Demiş ki: “Düşman okunu takip ediniz, o sizi hak ehline götürür.

 

Kim ki bu Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı yıkıcı faliyetler geliştiriyor cezasını çekecektir !

Kimse Türkiye Cumhuriyeti Devletinden ve onun adaletinden büyük değildir !

 

Düşmanın oku neden böyle karar verdiniz diyor ise isabet tamdır. Bu hedefi 12’den tam isabet vuran devletimizinde Cumhurumuzun da arkasında değil yanındayız biiznillah desteğimiz tamdır…

 

Ya – HAKK

 

Kurucu: Raif Yavuzyılmaz 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Başkan Ekrem İmamoğlu: dağıttığımız fide kasalarını yan yana dizseydik İstanbul’dan Düzce’ye yol olurdu

HIZLI YORUM YAP