Raif Yavuzyılmaz: Halk TV’nin Alaattin Çakıcı , Mit ve Polis hakkında skandal iftiraları…! | GÜNDEM
DOLAR

32,5897$% 0.35

EURO

34,8517% 0.32

STERLİN

40,6905£% 0.22

GRAM ALTIN

2.499,16%0,61

ÇEYREK ALTIN

4.276,00%0,12

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Raif Yavuzyılmaz: Halk TV’nin Alaattin Çakıcı , Mit ve Polis hakkında skandal iftiraları…!

Raif Yavuzyılmaz: Halk TV’nin Alaattin Çakıcı , Mit ve Polis hakkında skandal iftiraları…!

Neler oluyor neler bitiyor diye bakınırken Halk tv de bir habere denk geldim. Bir insan hakkında bilip bilmeden sallamak nedir Halk TV’den öğrendik yine..Alaattin Çakıcı hakkında yalan yanlış yayın yapan Halk tv kime hizmet ediyor bilinmez ama hakka hizmet etmediği aşikar bir şekilde ortada. 

Her adam vuran veya her adam vurduran kendisini bir gruba veya bir aileye mensupmuş gibi yansıtıp hemen kendini nisbet ediyor. Bu şekilde  ‘’ gayri meşru alemde ‘’ nam sahibi oluyor. Neden çünkü isim kullanarak iş yapabiliyor saygınlık kazanıyor! 

-Peki bu isimin haberi var mı ?

  • YOK !

Barış Duyu diye bir isim çıkıyor besleme medya olarak anılan ‘’ HALK TV ‘’ Alaattin Çakıc’nın sözde ‘’ tetikçisi ‘’ olarak lanse etmeye çalışıyor….! 

Hukuk devleti, hukuk devleti diye tepinen halk tv hukuksuzluğun dibine vurarak hem milli istihbarat teşkilatımızı hemde polis teşkilatımızı zan altında bırakarak ‘’ Eroin ‘’ ile yakalanmış bir suçlunun mektubunu, alenen okuyarak halkı kin ve nefret suçuna sürüklüyor…

Halk TV yayıncıları suç şahsidir şahsi olan bir suç hiç bir kuruma veya şahse nisbet edilemez…! 

Sizin bu yaptığınız yayıncılık tahriktir.

Alaattin Çakıcı ömrü hayatı boyunca hiç bir zaman uyuşturucu ile anılmamıştır ‘’ SON KABADAYI ‘’ diye anılmıştır lakin bu Kabadayılığına uyuştucu pisliğini sürmemiştir…! 

Çakıcı ailesinin seveni , hayranı çoktur. Bu kişiler kendilerini aile içerisine nisbet etmesi aileden oldukları anlamına gelmez ve şahsın işlediği suçlar da kişiye ait suçlardır, Son Kabadayı Alaattin Çakıcıya atılamaz bu şekilde yayın yapmakta hukuka aykırı kişisel haklara alenen saldırıdır..! Hani şu işinize geldiği gibi kullandığınız hukuk söylemi varya Adalet falan o işte…

CHP’de bir başkan sekreterine taciz ettiğinde suçun kişiselliği diyerek kıvıranlar söz konusu Alaattin Çakıcı , MİT ve Polis olduğunda her suçu yıkmaya çalışıyorlar.

İKİ YÜZLÜSÜNÜZ !

Kişi tarafından işlenen suç şahsidir ve bu suç suçu işleyeni bağlar hiç bir kurumu veya şahsı değil tekrar hatırlatalım…

Kurucu : Raif Yavuzyılmaz 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Mehmet Açık ; Cumhur İttifakı’nın Sonuna Kadar Destekçisiyiz

HIZLI YORUM YAP