Raif Yavuzyılmaz: Bakanlığın yaptığı yolu iş insanı Veysel DEMİRCİ üstlendiği iddiaları... | GÜNDEM
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Raif Yavuzyılmaz: Bakanlığın yaptığı yolu iş insanı Veysel DEMİRCİ üstlendiği iddiaları…

Raif Yavuzyılmaz: Bakanlığın yaptığı yolu iş insanı Veysel DEMİRCİ üstlendiği iddiaları…

Ulaştırma bakanlığımızın başarılı çalışmaları sonucunda, Elazığ da bulunan önemli mahalleri  Hicret ve Aksaray’ın şehir merkezine bağlantısını sağlayan demiryolu alt geçidinin kısa sürede tamamlanarak halkın öz malı ile yapılan hizmeti yine halka açılmasını sağlayan Ulaş Adil Karaismailoğlu’nu canı gönülden tebrik ve takdir ederim.

Bölgede yaşayan insanlar Türkiye Cumhuriyeti Devletine yani kendi öz kaynakları ile yapılan yol için Adil Karaismailoğluna teşekkür etti. Bölgeden sitemize gelen yorumlardaki eleştiriler ise İş insanı Veysel Dememircinin yolu kendi parası ile yapmış gibi servis etmesi oldu. Devletin halkından topladığı vergiler ile hizmete sunduğu alt geçidi ‘’Velsel DEMİRCİ’nin yaptırdım’’ demesinden rahatsız olduklarını  o alt geçidi Devletin yaptığını özellikle bilinmesini istediler…

Bugün Ekrem İmamoğlu’nu eleştirirken en büyük hatasının, Ak parti döneminde yapılmış olan hizmetleri sanki kendi yapıyormuş gibi lanse etmesi hem kişisel kariyeri hem siyasi kariyeri gibi hüsran ile sonuçlanmıştır. İş insanı olarak bakanlık ile bağlantı kurmuş ve hatta söylemiş bunun için uğraşmış olmanız da olasıdır. Lakin Devletin yaptığı yolu çarşıda , pazarda biz yaptık diye anlatmak devletin makamlarını küçük düşürmek gibi anlaşılır, anlaşılıyor. Bu devlet milletine her zaman hizmet etmiş, 20 senedir de can Kıraç  ediyor. 

Bizim payımıza da bu yolun yapan gerçek hak sahibinin devlet olduğunu yazmak .

Kimse Ak Parti hükümetinin yaptığı hizmetleri sahiplenmesin lütfen…

Saygılarımla Kurucu : Raif Yavuzyılmaz

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Mağdur Olan Vatandaşın Bodrum Belediyesinden İsyanı

HIZLI YORUM YAP