Rahman ve Rahim Olan Allah c.c Rüyada görülür mü? | GÜNDEM
DOLAR

32,3801$% 0.18

EURO

35,1159% -0.01

STERLİN

41,0615£% 0.37

GRAM ALTIN

2.324,55%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.016,00%0,26

a

Rahman ve Rahim Olan Allah c.c Rüyada görülür mü?

Rahman ve Rahim Olan Allah c.c Rüyada görülür mü? Bu konuda bir çok hoca kılıklı sahtekar Allah c.c rüyada gördüğünü itiraf etmişti. Günümüze en yakın isimlerden birisi ‘de bir cemaat mensubu olan cübbeli Ahmet’in anlattıklarıdır. 

“Ete kemiğe büründüm Mahmut Diye göründüm”

Bu söz üzerine çok tepki alınca sarıklı Ahmet  ve ona tabi olanlar hayır öyle demek istemedi Mahmut Efendi onu zuhuratta söylediği dile getirir.

Bu konuda islam hadisleri ve inanışta Allah c.c görmek mümkün asla değildir.

Buna örnek olarak Hz Muhammed s.a.v efendimiz dahi onu dünya gözü ile değil miraç zamanı görmüştür.

Dünya gözü ile Rahman ve rahim olan Allah’ı görmek mümkün olmadığı gibi bunu göreceği anlamı taşıyan ve dile getirenler ise sapık ve islam dışı görüşlerini savunmaktadır.

Bu şirk içinde olan kişilerden uzak durmak oldukça önemlidir.

Kıymetli Müslümanlar. Hz Muhammed s.a.v dahi rüyada görülmesi konusunda derin endişeler vardır, Hz Muhammed’i gördüğünü iddia eden binlerce kişi var değil mi? Peki onun Hz Muhammed olduğunu anlayabilmeniz için işaret var mı veya Hz Muhammed s.a.v daha önce gördünüz mü?

Bu konuda rüyayı gören kişiler farklı görüşleri aktarmış ve islam yorumcuları ise bunun şeytani olabileceği konusunda karar bildirmişler olsa da sapık ve şirk için ‘de olan tarikat ve cemaatler şirk işlemeye devam etmişlerdir.

Bu sebep ile Allah c.c görmek imkansızdır. Müminler onu cennette göreceklerdir.

(Allahü teâlâ Cennet ehline her Cuma günü tecelli eder.) [Cami-us-sagir]

Genel olarak siyasal İslam ve ihvancı terör grupları diğer adı ile radikal İslamcılar Allah c.c rüyada gördüğünü belirtmektedir. Bunu bir toplumu etkilemek bir grubu etkilemek için kullanır ve hatta başarılı olurlar.

Zamanı biraz geri sararsanız FETÖ lideri denen vatan haini Hz Muhammed s.a.v TV ekranlarında ışık olarak kamyonet kasasında görüntülediğini videolar halen olmaktadır o gün ona karşı kimse çıkmamıştır bunun sebebi ise TV kanalları tamamı o günlerde bunu desteklemişti.

Bugün ise aynı şekilde toplumu inançları ile esir almaya çalışan ve mazlum saf insanları kandırmak için tarikat bana göre teröristler İslam çatısını kullanarak elde etmeye çalıştıkları gücü bu şekilde yanlış anlatımlar ile sabit tutmaktadır.

Bu konuda dikkat ediniz. Sonra kandırıldık, vah bize demeyin..

Bu görüşte maturidiler ama bu hepsinin doğru olduğu anlamı taşımaz, Allah rüyada görülmez derken, Eşari inancı taşıyanlar görüneceğini savunur..

Dikkat edin, bal tuzaklarına. Kim size gördüğünü iddia ederse yalan söylüyordur. Ondan kaçın.

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Afgan Sunatullah Saadat, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a “şerefsiz” dedi, Kendisi meğerse pornocuymuş!

HIZLI YORUM YAP