Radikal islamcı ve Ak trollerin yeni algısı İngilizce mesajlarla Twitter'da TT olmak! | GÜNDEM
DOLAR

32,3801$% 0.18

EURO

35,1159% -0.01

STERLİN

41,0615£% 0.37

GRAM ALTIN

2.324,55%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.016,00%0,26

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Radikal islamcı ve Ak trollerin yeni algısı İngilizce mesajlarla Twitter’da TT olmak!

Radikal islamcı ve Ak trollerin yeni algısı İngilizce mesajlarla Twitter’da TT olmak!

Türkiye’de öyle bir grup var ki hem AK parti hem de diğer partilerin başına bela! Ak troller olarak bilinen bu grup İngilizce mesaj içerikleri yaparak farklı konuları önce gündeme getiriyor sonra Algı yaparak gündem olmaya çalışıyor, çoğu yeni açılmış hesap!

Nasıl açıyorlar!

Robot hesaplarla binlerce keklime sonuna istedikleri mesajı koyarak yayınlıyorlar, hesapların çoğu sahte, bir kısmı ise satın alınmış!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın daha önce dile getirdiği mesaj neydi? Trollerle devlet yönetilmez maalesef bu söyleme uymayan binlerce Ak partili Trolleri takip ederek ve mesajlarını paylaşarak ve yayınlayarak o kişilerin de popüler yapıyor!

Daha önce bir çok hesabın deşifre edilmesi gündeme gelmişti, bir çok hesabın geçmiş dönemde Fetö vatan haini gülene destek mesajları ortaya çıkmıştı!

Daha önce bir köşe yazım ‘da belirttim devlet izler bekler gerekeni yapar, şimdi troller ile algı yapmaya çalışan Kaos çıkaranlar ve destek olanlar elbet yargılanacak sonra bilmiyorduk kimse demesin! Canınızı devlet yakacak. Erdoğan zaten uyardı mı? Uyardı sonra kimse ağlamasın özellikle Ak partili seçmenlerin dikkatli olması gerek bir gün kapınızı siber şube çaldığında ağlamayın efendiler.

 

O hesapların geçmişi FETÖ ile yan yana olmaktı bugün korkularından dolayı Hükûmete sahip çıkıyor gözükebilirler hatta bazı Ak partili belediye başkanları ‘da onları RT yapabilir ama bu onların doğru yaptığı anlamı taşımaz!

Bu yüzden  ne olduğu belirsiz hesaplar ile ne iletişimde olun ende destek olun, hangi partiden olursa olsun ama burada hükumete yaranmaya çalışan bir grup var bunlar fetöcüdür! Geçmişte yanıldık aldatıldık sözlerine ben şahsen bakmıyorum, Bakmamda söylenemez günlük adam tutanlar yarın günü gelince en yakını olan kişiyi satarlar.

Radikal İslamcı terör örgütleri ve Ak troller olarak bilinen gruplar içinde aynı yazılama sahip oldukları biliniyor. Hem akpartiyi hemde chp ve diğer partilerin trollüklerini yapmak ülkeye kaostan başka bir şey kazandırmaz, Şöyle örnek verelim çoğu deşifre edildi ama bir ekz bile mahkeyemeye gidip şikayetçi olamadılar! Olamazlar neden mi? Geçmişleri öyle piski tüm gerçekleri ortaya çıkacak çünkü

İçlerinde

Askeri kumpasa destek olandan

Fetö için destek isteyenden ne ararsanız var.

Devlet gecikir ama unutmaz..

 

Ersoy .k

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Survivor 2020 Makbule Karabudak, spor eğitmeni eşi Musa Karabudak ile boşandı!

HIZLI YORUM YAP