Polis 'ten "Cinsel özürlü insanların izinsiz yürüyüşüne müdahale ediyoruz" paylaşımı | GÜNDEM
DOLAR

32,5193$% -0.09

EURO

34,7938% -0.23

STERLİN

40,4620£% -0.15

GRAM ALTIN

2.431,08%0,06

ÇEYREK ALTIN

4.069,00%-0,39

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Polis ‘ten “Cinsel özürlü insanların izinsiz yürüyüşüne müdahale ediyoruz” paylaşımı

Polis ‘ten “Cinsel özürlü insanların izinsiz yürüyüşüne müdahale ediyoruz” paylaşımı

Polis ‘ten “Cinsel özürlü insanların izinsiz yürüyüşüne müdahale ediyoruz” paylaşımı, LGBTİ+ yürüyüşü öncesi bir polisin paylaşımı tepki çekti, Polisin yapmış olduğu paylaşımla ilgili ise bir çok kişi nefret paylaşımı olduğunu iddia etti.

Polisin paylaşımını CHP’li vekil duyurdu, instagram hesabından paylaşım yapan polisin ise şu şekilde paylaşım yaptığı görüldü.

LGBT (cinsel özürlü)= insanların izinsiz gösteri yürüyüşüne müdahale ediyoruz. Güzel ülkemiz yüz karaları utanmadan ONURLUYUZ diyorlar.. Cinsiyetine saygısı olmayanın çevresine veya devletine saygısı olur mu??” ifadeleri kullanılıyor.

Takma bir isim ile instagram paylaşımı yapan polisin kim olduğu ise henüz bilinmiyor. Resmi çektikten sonra yayınlaması ve paylaşımın bir çok kişiye erişmesi ise dikkatlerden kaçmadı. Polisin neden bu şekilde bir nefret paylaşımı yaptığı ile alakalı emniyet henüz bir açıklama yapmazken LGBTİ+ bireyler ise bizlerin devletimize karşı bir tutumu söz konusu değil. Bu şekilde yaratıldık diyerek tepki gösterdi Öte yandan bazı kimliği belişrsiz kişiler ise provokasyona maçlı LGBTİ+ yürüyüşünde sözde kürdistan sloganları atması ise tepkilere enden oldu.

Öte yandan sözkonusu paylaşımın tepki almasının ardından 'ottomanpolice' isimli Instagram hesabının kapatıldığı görüldü.

Öte yandan sözkonusu paylaşımın tepki almasının ardından ‘ottomanpolice’ isimli Instagram hesabının kapatıldığı görüldü. Tepkilerden sonra kimliği belirsiz hesabın sahibinin tepkilerden korkarak hesabı kapattığı iddia edildi.

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen de sözkonusu paylaşımı ve hesabın sahibi olduğu iddia edilen polis üniformalı kişinin fotoğrafını Twitter hesabından paylaşarak “Kim bu nefret suçu işleyen ve vatandaşı hedef gösteren polis?” diye sordu.

Antmen, “Onur Yürüyüşüne katılan insanlara (Cinsel Özürlü) diyebilecek kadar gözü dönmüş birine silah verilmesi halka tehdittir. Bir de ismine ‘Ottomanpolice’ yazmış. Nerenin polisi olduğundan haberi de yok.” diye tepki gösterdi.

Kaynak: Cumhuriyet

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ali Oktay, AK Parti’den istifa etti, Ak Parti’de istifalar durmuyor! Kaçan Kaçana!

HIZLI YORUM YAP