Pelin Hürman, Astral seyahat hakkında açıklama yaptı! Şarlatanları yerin dibine soktu! | GÜNDEM
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Pelin Hürman, Astral seyahat hakkında açıklama yaptı! Şarlatanları yerin dibine soktu!

Pelin Hürman, Astral seyahat hakkında açıklama yaptı! Şarlatanları yerin dibine soktu!

Pelin Hürman, Astral seyahat hakkında açıklama yaptı! Şarlatanları yerin dibine soktu! Metefizik uzmanı pelin Hürman son dönemlerde tartışma konusu olan Astral seyahat hakkında açıklama yaparak, sosyal medya üzerinden kendisini uzman olarak tanıtan şarlatanları yerin dibine soktu.

Cinler hakkında önemli açıklamaları ve isimlerini açıklaması ile bilinen Pelin Hürman diğer metafizik uzmanlarının aksine isim ve boyutlar hakkında önemli açıklamalara yer veriyor.

Pelin Hürman: Gerçek Metafizik uzmanlarının nasıl ayırt edileceğini açıkladı, muska denildiğinde, vefk denildiğinde kaçılması gerektiğini açıkladı. Bir çok kişinin Yanlış bildiği sorulara açıklık getirdi.

Cin dövmenin mümkün olmadığını, muskanın koruma yapmadığını açıkladı.

Tedavi yapan kişinin isim vermesi gerektiğini bildirdi. Bir çok kişinin aksine Pelin Hürman tedavilerden para almadığını söyledi.

Astral seyahat hakkında önemli açıklama yaptı!

Astral seyahat ile ilgili olarak ise Kuran ve Hadisler ‘de Astral seyahat geçmediğini bildirdi. Astral seyahat için ise uzak durulması gerektiğini, psikolojik sıkıntı olan insanların kendisini gittiğini sandığını bildirdi, Astral seyahat ile herhangi bir yere bu şekilde gidilmeyeceğini bildirdi ve bu tarz kişilerden uzak durulması gerektiğini açıkladı.

Sosyal medya ve Youtube üzerinden bir çok kişinin ise Astral seyahat hakkında yaptığı açıklamaların gerçeği yansıtmadığını Pelin Hümran daha öncede bildirmişti.

Kürşad Berkkan ne hoca nede cinci ilimsiz bir cahil!

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Aydoğan’dan Diyarbakır MHP ve Milli Beka Hareketi’ne Ziyaret

HIZLI YORUM YAP