Paşinyan şaşırdı Türkiye'ye biz engel oluyoruz ! | GÜNDEM
DOLAR

32,3701$% 0.15

EURO

35,0364% -0.16

STERLİN

40,9645£% 0.14

GRAM ALTIN

2.324,50%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.003,00%-0,26

a

Paşinyan şaşırdı Türkiye’ye biz engel oluyoruz !

Paşinyan şaşırdı Türkiye’ye biz engel oluyoruz !

Ermenistan Başbakanı Paşinyan uluslararası basın kuruluşlarına verdiği Röportaj da hem kendini hem de ülkesini rezil rusva etmeye devam ediyor. Paşinyan bugün verdiği bir demeçte, ”Avrupa şunu iyi bilmeli; Türkiye’yi Kuzey Doğu ve Güney Doğu’da durduran son engel Ermenistan’dır.” ifadeleriyle dünya da alay konusu oldu.

 

Ermenistan tarihinin en ağır ve travmatik günlerini yaşıyor. 30 yılı aşkın bir süredir Azerbaycan devletine ve halkına çeşitli dönemlerde taciz ateşlerinde bulunan, terör faaliyetleri yürüten ve Azerbaycan topraklarını işgal eden Ermenistan devleti artık yalanlardan kurulu bir düzenin son çarklarını döndürme uğraşında.

 

Özellikle son 20 gündür Azerbaycan ordusu karşısında perişan hale gelen Ermeni ordusu ülkedeki iç gerilimi de artırıyor. Paşinyan’a olan öfke günden güne artarken Ermenistan Başbakanı Paşinyan, sık sık Türkiye’yi hedef göstererek komik duruma düşüyor.

 

PAŞİNYAN’DAN PKK İTİRAFI: TÜRKİYE’Yİ BİZ ENGELLİYORUZ

Paşinyan bugün verdiği bir röportajda, ”Avrupa şunu iyi bilmeli; Türkiye’yi Kuzey Doğu ve Güney Doğu’da durduran son engel Ermenistan’dır.” ifadeleriyle alay konusu oldu. Öte yandan bu açıklamanın Ermenistan’ın terör örgütü PKK ile kurduğu ciddi bağı ortaya koyduğu öne sürüldü.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Suriyeliler deveyi kamyonete bağlayıp götürdü! Utanmazlar

HIZLI YORUM YAP