Özge Peker: Sabırlı olun beklediğinize değecek! | GÜNDEM
DOLAR

32,5702$% 0.06

EURO

34,8629% -0.02

STERLİN

40,5484£% 0.06

GRAM ALTIN

2.435,42%0,24

ÇEYREK ALTIN

4.086,00%0,10

a

Özge Peker: Sabırlı olun beklediğinize değecek!

Özge Peker: Sabırlı olun beklediğinize değecek! Reis Sedat Peker’in eşi Özge Peker sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.. Özge Peker sabırlı olun mesajı..

Özge Peker’in mesajından derin bir mesaj geldi..,

Aklı ve zekası ile bilinen ve Sedat Peker’in en büyük destekçisi olan Özge Peker’in verdiği mesaj sosyal medya gündem olurken gözler bir kez daha Sedat Peker cephesine çevrildi..

edat Peker, son yaptığı paylaşımlarda eski Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu, AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ve eski THK Üniversitesi Rektörü Ünsal Ban etrafında dönen rüşvet sarmalına ilişkin bir dizi iddiada bulunmuştu.

Tartışmaların ardından Peker’in basın danışmanı olduğu öne sürülen Emre Olur, Türkiye’ye getirilerek tutuklanmıştı.

Yaşananların ardından Birleşik Arap Emirlikleri’nde dijital tecrit uygulanan organize suç örgütü lideri Sedat Peker sessizliğe bürünmüştü.

“SABIRLI OLUN, İYİ ŞEYLER BİR ANDA OLMUYOR”

Son olarak Sedat Peker’in eşi Özge Peker, dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Özge Peker, Instagram’dan yaptığı paylaşımla “Sabırlı olun, iyi şeyler bir anda olmuyor. Beklediğine deyeceğini zaman size ansızın gösterecektir” dedi.

Sedat Peker’in avukatı Ersan Barkın, Peker hakkında sadece ifadesi alınmak üzere çıkartılan yakalanma emrinin Interpol tarafından ‘tüm dünyada aranıyor’ biçiminde kırmızı bültene çevrildiği bilgisini vermişti.

Kaynak: Yenicağ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Bahçeli ve MHP’ye Süleyman Soylu oy kaybettiriyor!

HIZLI YORUM YAP