Ozan Güven'den açıklama yaptı ! Vicdan sahibi Herkesden tepki yağdı | GÜNDEM
DOLAR

32,3724$% 0.15

EURO

35,0216% -0.2

STERLİN

40,9855£% 0.14

GRAM ALTIN

2.324,93%0,25

ÇEYREK ALTIN

3.998,00%-0,17

a

Ozan Güven’den açıklama yaptı ! Vicdan sahibi Herkesden tepki yağdı

Ozan Güven'den ilk açıklama! Hazal Kaya'dan Cem Yılmaz'a Ozan Güven tepkisi

Oyuncu Ozan Güven’in kız arkadaşı Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddialarıyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Bir saate yakın şiddete maruz kalan Bulutsuz, “Baygınlık geçirene kadar şiddet uyguladı.” açıklamasında bulundu. Ünlü isimler sosyal medya hesaplarında Ozan Güven’e sert tepki gösterdi. Cem Yılmaz da bu isimler arasında yer aldı. Hazal Kaya, Cem Yılmaz’ı bu eleştirisinden dolayı eleştirdi.

13 Haziran akşamı yaşanan olayda; Deniz Bulutsuz, evinde bulunduğu Ozan Güven’in eski arkadaşlık muhabbetlerinden rahatsız olduğunu bildirdikten sonra fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldığını bildirerek polise başvurdu.

deniz bulutsuzun ınstagram paylaşımıDeniz Bulutsuz ‘un ınstagram paylaşımı

Darp raporu alan Bulutsuz’un vücudunda birçok çürüğe rastlandı. Saatlerce şiddet gördüğünü söyleyen Bulutsuz’un avukatının İstanbul Aile Mahkemesi’ne verdiği dilekçe de “Bulutsuz, Güven’in taşkınlıklarına tepki verince şiddet görmüştür. Yüzünde ve vücudunda morluklar oluşmuştur” sözleri yer almakta.

deniz bulutsuzDeniz bulutsuz

Bu haberler ardından Güven ise mağdur olduğunu ileri süren açıklamalar yaptı. Mahkemeye de şiddette maruz kaldığına dair fotoğrafla sunduğu söylendi.

deniz bulutsuzun şiddet gördüğüne dair kanıtıdeniz bulutsuzun şiddet gördüğüne dair kanıtı

DENİZ BULUTSUZ YAŞADIĞI ŞİDDETİ İŞTE BÖYLE ANLATTI:

“Bu söze bozulduğumu söylememin ardından alkolün etkisiyle bağırıp çağırmaya başladı. Onu sakinleştirmek isterken yatak odasındaki abajuru duvara vurarak kırdı. Beni ittirince abajur çeneme geldi. Sonra beni yatağa yatırarak üzerime oturarak sert bir tokat attı. Ardından bana vurmaya devam ederken kendi yüzüne de vuruyordu. Evden kaçmaya çalıştım. Evin üst katındaki merdivenlerden inerken saçımdan beni yakalayarak kafamı duvara vurdu.Çarpmanın etkisiyle merdivenlerden düştüm. Birçok bölgeden yaralandım. Elimde su şişesi ile beklerken ‘Bana biraz su ver’ dedim. Elindeki suyu kafamdan aşağıya dökerek, ‘Al sana su’ dedi. Evden çıkmama izin vermeyerek ‘Hiçbir yere gidemezsin. Sen bunu hak ediyorsun. Seni öldüreceğim’ dedi. Cep telefonumu elimden alarak cebine koydu. Beni evde alıkoyduğu için büyük uğraşlarla ayakkabılarım olmadan evden çıktım. Şoförü arkadaşımın evine bıraktı.”

OZAN GÜVEN’DEN İLK AÇIKLAMA

Deniz Bulutsuz’a dar ettiği iddia edilen Ozan Güven’den ilk açıklama geldi.

“Şiddet hiçbir vicdanda aklanamaz. İster fiziksel, ister ruhsal, ister sosyal olsun, kabul edilmemelidir; tepkiyi hak eder. Tam da bu sebeple, değerli kamuoyundan hukuki sürecin sonuçlanmasını, beklemelerini rica ediyorum.”

HAZAL KAYA’DAN CEM YILMAZ’A TEPKİ

Hazal Kaya, Ozan Güven ile ilgili açıklamasında Güven’e karşı tarafsız bir tutum sergileyen Cem Yılmaz’ı eleştirdi. Kaya, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ‘Bu şiddeti uygulayan en yakınınız da olabilir, dostunuz, kardeşiniz de… Sırtını sıvazlayıp görmezden geleceğinize yaptığı şeyi kabul etmediğinizi belirtebilirsiniz. Gerçek dostluk bunu gerektirir. Sosyal medyayı aktif olarak,bu tarz toplumu etkileyen şiddet vakalarında tepkini ortaya koyduğun bir platform olarak kullanıyorsan,bu davranışı desteklemediğini belirtebilirsin.’ ifadelerini kullandı.

CEM YILMAZ’DAN OZAN GÜVEN AÇIKLAMASI

Komedyen ve yönetmen Cem Yılmaz, yakın arkadaşı Ozan Güven hakkında ilk kez konuştu. Kadına şiddet konusunda taraf olmadığını ve üzgün olduğunu belirten Yılmaz, ‘Sevgili arkadaşlar. Kadına şiddet meselesinin “tarafı” olmak diye bir duruşum söz konusu bile değildir. Bu konu tartışmaya kapalı bir konudur. Arkadaşım üzerinden “Sen de bir şey söyle” isteğinizi anlamakla beraber, konu hakkında çok üzgün olmak dışında bir halim yoktur. Yapmayın. Sosyal medya üzerinden, bu meseleyi yazmak çizmek istememek ile başka çirkin duyguları, düşünceleri karıştırıp bu sefer siz linç kazanı kaynatıyorsunuz. Her şey birbirine giriyor. Çok üzgünüm.’ dedi.

ÜNLÜ İSİMLERDEN DENİZ BULUTSUZ’A DESTEK!

ünlü isimlerden tepki geldiÜnlü isimlerden tepki geldi

Deniz Bulutsuz ise son olarak bir saatte yakın gördüğü şiddet sırasında baygınlık geçirmesine rağmen Güven’in kendisine su döktüğünü ifade eden açıklamalarda bulundu.

HADİSEDEN OZAN GÜVENE SERT TEPKİ HADİSEDEN OZAN GÜVENE SERT TEPKİ

HADİSE: EZİKSİNİZ !

Yakın arkadaşı oyuncu Demet Özdemir’de Ozan Güven’e sosyal medyadan sert tepki göstererek Bulutsuz’un yanında olduğunu ifade etti. Bunun yanı sıra ise şarkıcı Hadise sosyal medya hesabından ser açıklamalarda bulundu:

“Türkiye’de her gün kadınlar şiddete uğruyor. Bıçakla ölen, kurşunla ölen, balkondan atılan kaç tane kadının daha ölümüne şahit olacağız?

Midem bulanıyor erkeklerin kadınlara uyguladıkları her türlü şiddetten! Bir kadınla bir ilişki yaşıyorsan o senin malın değil! O birinin kızı, kardeşi, ablası, arkadaşı.

Kadını aşağılayan, kendi komplekslerinden, ezik hallerinden kadını yerle bir eden bu erkeklere sadece söyleyeceğim bir laf var: EZİKSİNİZ!

Hayatınızda ne yaşadıysanız, neyse sorununuz önce çözün ondan sonra bir kadınla ilişki yaşamaya başlayın! Kadınlar sizin sorunlarınızın ilacı ya da egonuzu tatmin edecek oyuncağınız değil.

Bir ilişkide dört duvar arasında neler oluyor bilemeyiz. Her aşkın hikayesi, tartışmaları, kavgaları farklıdır AMA NE OLURSA OLSUN kadına EL KALDIRAMAZSIN.”

HAZAL KAYA

Ne yazacağımı bilemiyorum. 1 saatten fazla fiziksel ve duygusal şiddet uygulamak nedir aklım almıyor. Umarım çabucak iyileşirsin Deniz. Çok üzgünüm. Ne zannediyosunuz mesela bu kadın, çocuk, hayvan döven, öldürenlerin 3 kolu 5 bacağı mı var? Toplumdan soyutlanmış psikopatlar mı? Asla! Çoğu çevresinden saygı, sevgi, takdir gören birileri… Önümüzdeki örnekte olduğu gibi.

 

NEDİM SABAN

Ozan Güven olayında meslektaşlarımızın genel olarak sessiz kalmasının sebebi arkadaş kollamaktan öte güçlüden korkma sendromu, boykot korkusu. ‘Star’ diye adlandırılan oyuncular, cast aşamasında yapımcılar kadar söz sahibi çünkü. Oysa dost acı söylese Ozan için daha etkili olur.

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Süleyman Soylu, Fahrettin Koca ve Zehra Zümrüt Selçuk havai fişek fabrikasındaki patlamanın yaşandığı bölgeyi inceledi

HIZLI YORUM YAP