Neden Atatürk'ü almıyorlar! Çünkü alayı vatan haini! | GÜNDEM
DOLAR

32,4460$% 0.23

EURO

35,1514% -0.06

STERLİN

41,6173£% 0.74

GRAM ALTIN

2.322,58%0,13

ÇEYREK ALTIN

3.999,00%0,17

a

Neden Atatürk’ü almıyorlar! Çünkü alayı vatan haini!

Neden Atatürk’ü almıyorlar! Çünkü alayı vatan haini! Gelin size biraz vatan hainlerinin bazı istediği Türkiye’yi size anlatayım!

NEDEN Mİ ATATÜRK’Ü ANMAZLAR!

Neden ansınlar ki kendilerinin saltan ve iktidar ‘da tutmak isteyenlerin tek emeli, fakir bir toplum, korkmuş bir halk, sesini çıkarmayan b ir gençlik elbet.

Bugün yanı başımıza olan ülkelerin haline bir bakın, hangi ülkede kadınlar ses çıkarabilir? Hatta kadının söz hakkı yoktur, gel dersi gelir, git dersin gider..

Bakın yanı başımızda olan ülkelere, savaş olan bölgelere, kaçının huzur bulduğunu düşünüyorsunuz, işin en kötü yanı ‘da bu ülkelerin tamamı kendisini Müslüman olarak tanımlar, Müslüman olarak tanımlarla çünkü hepsinin bir ucu  kaçınılmaz olan tarikat, şeyh ilişkisine gider.

Neden mi Atatürk’e düşmanlar!

Çünkü bu kin ve nefret onlara kitaplarla anlatılır, isteyen, istemeyen herkese bu propaganda üstü kapalı  olarak sunulur, bakın bir Atatürk’ü anmıyoruz derler, sebebi tabii Atatürk düşmanlığı ve kinidir.

Bu oluşumun tabi ‘ki amacı bu Ortadoğu projesinin temelini atmaktır, Güçlü Türkiye’nin önüne geçmek için Türkiye’nin radikalleşmesi gerekiyor. Bunu aklını kullanan herkes rahatlıkla görebilir.

Radikal olan Bir Türkiye er geç gizli gruplarla savaşlara radikal olarak girecektir, Sizce aydın kafasını kullanan bir millet ve Halk savaşını her an düşünebilir mi yoksa o halk yarın savaş olmaması için bilinçlendirilir mi?

Türkiye’de son 15 yıldır savaş naraları atılıyor, üstü kapalı, yahu bu kişilerin çoğu protestolarda bayrak yaktı, portal sıktı, kola döktü, çakma telefon kırdı..

Bu kişiler ile savaş kazanılmasını düşünmek normal kişilerin düşüneceği bir yöntem değil, kişinin deli olması lazım.

Atatürk düşmanlığı İstanbul’un işgalinde başlatıldı,  İstanbul’un anahtarını İngilizlere  veren Sultan Vahdettin, ve onun öncesinde vatan haini Damat Ferit ile İngilizlerin görüşmesi.. Tesadüf mü? Korkutan bacakları titreyen Damat Ferit ve onun sözce din alimlerini.. alayı bu milleti rezil etmek için türlü hikayeler anlamıştır, halk cahildi, bilinçsizdi. Yıpranmıştı.. Çoğunun haberi dahi yoktu, İstanbul kurşun atılmadan İngilizlere verildi.. Emin olun bir çok tarikat, cemaat dahi ayaklanamadı çünkü hepsi tek bir kişiye bağlıydı saraya.. Allah’ı unutan halka İstanbul nasip olur mu, yemin olsun ki Türk milletinin gözlerinde olan ateşi gören Atatürk, o gün olmasaydı bugün İstanbul, Kudüs gibi kalacaktı, mısır gibi kalacaktı, Cezayir gibi kalacak, Karadağ gibi kalacak, Romanya gibi kalacaktı uzaklarda.. Zevkin peşine düşmüş, bir padişahlık hiç bir zaman ilelebet kalamaz.

Hiç bir şey tesadüf değildir.

Türkiye tüm inançları, inançsızlıkları yaşaya bileceğiniz bir ülke, gizli saklı olmadan, kim ne ederse etsin ama herkes bilinsin. Özgürlük aslında gizlenmeden yapabilmek ben buyum beni böyle kabul edin demektir.

Atatürk’e düşmanlar.. 

Elbette düşman olacaklar, varsın olsunlar, onlar kirli emeline ulaşmaya çalışsın! Türk milletinin yumruk gibi bir arada olacağı gün hiç birisi bu ülkede barınamayacağını bir kez daha görecek, varsın yunan galip gelseydi desinler, varsın küfürler etsinler, varsın fahişe anası var desinler, varsın dinsiz desinler, varsın ne derlerse desinler geldikleri gibi gidecekler..

Saygı ve özlemle anıyorum Paşam seni. Devlet-i Ebed-Müddet, İlelebet Cumhuriyet!

Babakuuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Reis Sedat Peker’den SADAT açıklaması: Sizi köçekler gibi oynatacağım

HIZLI YORUM YAP