Mustafa Kemal Atatürk'e Yapılan İngiliz Operasyonu | GÜNDEM
DOLAR

32,3899$% 0.16

EURO

34,9659% -0.34

STERLİN

40,9726£% 0.21

GRAM ALTIN

2.324,23%0,22

ÇEYREK ALTIN

3.967,00%-0,69

a

Mustafa Kemal Atatürk’e Yapılan İngiliz Operasyonu

Bugün 19 mayıs Atatürk’e yapılan onlarca operasyonlardan bazılarını sizler için anlatmak zorunda kalıyoruz maalesef İngilizlerin operasyonunu tarih bilmez amansız kişilere anlatmak zorunda kaldığımızı utanarak, anlatmanın acısını tahmin dahi edemezsiniz.

Milli mücadele sadece savaşla değil aynı zamanda içeride olan İngiliz bozmalarının tahrik ve halkı İngilizlere teslim etmesine kadar bir çok olay yaşandı bu güzel şanlı toprakta.

Yurt işgal altında Damat Ferit ise İngilizlere çalışmakta

Savaşmadan içerimize kadar giren ilginiz donanmaları yoğun baskıları ile saraya istediğini yaptırıyor, hatta dönemin bir çok önemli cemiyetlerini yer altında saklanarak uyguluyordu, Gazeteler dahi halkın inancını sarsacak fetvalar veriyor, İngilizlere karşı durulmamasını inceden,inceye yayıyorlardı. Sultan Vahdettin’in yanında olan bazı kişiler buna karşı çıksa da bu kişiler bir şekilde görevlerinden alınmaya başlıyor, sadrazam dahi görevden alınıyor! Bu nasıl bir düşman ki sarayın tüm duvarlarını dili gibi biliyor, istediği her şeyi yaptırıyor, sokaklarda rahatlıkla dolaşabiliyor bu kişiler.

Süngülerle şehit edilmiş öksüzler unutulmuş, İngilizler için fetvalar veren şeyhülislamlar türemiş!

Mustafa Kemal İçin Gazeteler’de Hırsız Deniliyor!

Hırsız denilen bir subay düşünün ne kadar tanıdık değil mi? Hırsız denilen bir subay. Halkın içinde çıkamasın Mücadele vermesin’de ingilizlere teslim olalım diyen bir yapı bu! Vaz geçer mi Millet! Aldırış edermi! atalarımız etmediler, Mustafa Kemal bu sözleri söyleyenlere en güzel cevabı onlara geri iade ederek verdi. Sadece Mustafa Kemal Değil Çanakkalede savaşmış komutanlara hakaretler ediliyordu! Bugün saygı duyduğumuz dünyanın saygı duyduğu ve Türkün ne olduğunu gösterdiğimiz milletler değil kendi içimizde olan kişiler hakaretler ediyordu!

Savaşı Kazanamayan İngiliz Oyunları!

Doğru bir çok olay oldu hatta yaşandı, tekkeler kapandı doğru ama neden kapandı? O dönemde acıyarak söylemek gerekirse savaştan kaçan herkes dergaha sığındı, hırsızlar dahi sadece hırsızlar değil İngiliz boş durur mu?

Fetvalar veriliyor yine ama Alimler meclisi Mustafa kemale bizzat bunları şimdilik kapatılmasının doğru olduğunu bildirmiştir.

Ne kadar tanıdık olsa zamanın İngiliz haini gazeteye düzmece bir belge koyarak Din Elden gidiyor diyerek halkı direnmemesi için ikna etmeye çalışıyor! Ne kadar tanıdık bu yazılar size tıpkı bugün olduğu gibi. Yunan kazansaydı diyen o günde vardı ama inanın bana bunlar tek amacı İngilizlere teslim bayrağını vermek.

Yine aynı zamanda saraya yakın İngilize bağlı din adamları İngilizleri överek halkı kendine çekmeye çalışıyor.

Aslında olaylara şu şekilde bakmakta gerekiyor

Mustafa Kemal Peygamberin Hz. Muhammed s.a.v toprağına gittiğin de etkilenmiş dinin neden kendi toprağında farklı yaşandığını görmüştür. Bazı Anadolu alimlerinden ise Mustafa Kemal ile görüştüğü ve ders dahi verdiğini iddia edilmektedir.

Bugün aynı olayları yaşamadık mı?

15 temmuz da milletin her ferdi sokağa çıktığı gün, karşısında fetö denen örgüt yok mu peki bu fetö Amerikayı her seferinde övmedi mi? Peki bazı  alim denen düzenbazlar yunan galip gelse sözlerini sizlere söylemedi mi? Fikirler aynı cisimler ve fertler farklı olabilir. Ama fikirleri aynı Türkü esir almak savaşarak değil yorgun düşürerek, savaştırarak, oyalayarak, Ecdadına küfreden bir toplumun cezası ölüm değil Türkün bayrağına bakarak olacaktır.

Ey Yunan Seviciler!

Süngülerle öldürülmüş çocukların acısını siz yaşamadınız doğru İngilizler kazanamadı ama siz İslamı kullanarak her türlü İftira attığınız Çanakkale kahramanları bugün bu sancağın mimarıdır.

Sözde din alimleri

Burnunun ucunu dahi göremeyen din alimlerinin çıkıp kurtuluş mücadelesi hakkında İslam düşmanı demesi çok komik, bu bozma din alimleri kucağında fetö denen evladını beslerken nedense tehlikeyi göremediği gibi bu tehlikenin de destekçisi oldular lakin göremedikleri o kahramanların celladı olmakta kararlılar. İnanmış hiçbir Türk size ne Osmanlıyı nede Mustafa Kemalle gönül veren kişileri ezdirir. İngiliz’in oyunu Kurt uluyana çemberler çizilene kadardır.

Elifi mi bilmezler din, besmele bilmezler şeyh olmuşsa vah sizin halinize. Yaşa Mustafa Kemal Yaşa, Allah c.c  bu ülkeyi bize iyi kötü bırakan vatan evladından razı olsun.

Bugün damat Feritler bitmedi aramız da damatlar

Bugün sahte şeyhülislamlar bitmedi aramızda şeyhler

Bugün İngiliz gazeteleri bitmedi aramız da yağcılar

Bugün Mustafa Kemaller bitmedi içeride gaziler

Bugün milli mücadeleye destek veren alimler de bitmedi aramız da ozanlar

Bugün asla bitmedi içimiz de hainler!

Bugün Amerikancı vekiller bitmedi alkışlıyor dingiller

Bugün ihanet şebekesi bitmedi koltukta tok oturuyor peşmergeler

Bugün daha bitmedi görüyor üçler, beşler, yediler, kırklar!

 

Yazan : Ersoyk

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kadir Gecesi değer gecesidir

HIZLI YORUM YAP