Mustafa Kemal Atatürk neden Din adamları ile resim çekindi? | GÜNDEM
DOLAR

32,4525$% 0.12

EURO

34,5007% 0.01

STERLİN

40,4031£% 0.08

GRAM ALTIN

2.474,74%-0,33

ÇEYREK ALTIN

4.200,00%-0,66

a

Mustafa Kemal Atatürk neden Din adamları ile resim çekindi?

Mustafa Kemal Atatürk neden Din adamları ile resim çekindi? Bir çok radikal İslamcı ve ihvanının hangisi gerçek Atatürk diye paylaştığı o resimlerin hikayesini size kimse anlatmaz..

Anlatmadılar sebebi ise tarihin o gizemli yıllarında yatıyor. Bir çok radikal İslamcı ve ben Osmanlıyım diyerek kafasında olan fes ile tarihi size 30 yıldır farklı anlatılar..

Bu yazıda size o resimlerin neden çekildiğini anlatacağım..

Öncelikle İhvan ve radikal İslamcının paylaştığı o resimler..

Bu resimleri paylaşıp size diyorlar ki Atatürk din adamlarını kandırdı.. Aslında Atatürk şöyleydi, böyleydi.. doru mu?

Siyonist osmanlı

Bu resme iyi bakın.. Çarşaf yok. Baş örtüsü yok..

Siyonistler ve osmanlı

Ben size resimde olan kişileri sayayım..

Sultan Necla hanım, Osman Beyazıt , Şehzade cengiz nazım , süzen hanım efendi

osmanlı hanedanı şapka

Bu gördüğünüz resimde olanlar ise Osmanlı Hanedanı şapka takmışlar.. Çok ilginç değil mi?

Bu resmin çekildiği yer Amerika 

Bu resimlere bakıp algı yapılır mı? elbette yapılır hatta birisi çıkıp şunu dese bu ülkenin yarısını şunu yer..  Rothschild ailesi (Rothschild family) ailesi ile Osmanlı hanedanı ve prensesleri, şehzadeleri birlik olmuş dese, yer mi.. Vallahi yer..

Bir ülke nasıl ele geçer?

ekonomi. diplomasi , propaganda , güç kulanı mı..

Gelelim meselenin yani yukarıda olan Mustafa Kemal Atatürk’ün resimlerine.. 

Hatırlarsanız Kurtuluş ve milli mücadele yıllarında toplum içerisinde olan bazı vatan hainleri din elden gidiyor, Yunan ordusu halifenin ordusu işgalci değiller, Kurtuluşlumuz İngilizlerin elindendir denilmiştir..

Toplum içerisinde dini ve toplumsal kutuplaşmayı tetikleyenlere karşı milli mücadele kahramanları ‘da elbette önlem almıştır.

Dış devletlerin Türk halkını parçalamak için dini duygularını kullandıkları bilinmektedir.

Sizce konu şapka mı?

Asla değildi, şapka olsa Osmanlı hanedanının giydiği Amerika’da olan şapkaya ‘da iki çift kelime söylemiş olurlardı.. Ama mesele Şapka değildi, mesele Türk halkını fakirleştirmek ve sömürmekti..

Siz sanıyor musunuz topla, tüfekle kazanıldı tüm savaş asla.. Türk milletinin cesaretini kırmak için yüzlerce senaryo yazıldı, inandırıldı bu millete..

Peki Atatürk savaşı nasıl kazandı.

  • Abdülhamit Han’ın ülkeye yerleştirdiği telgraflar 

İstihbarat ağı için yapmış olduğu bu ayrıntıyı Mustafa Kemal Atatürk büyük bir oranda çözmüş ve kullanmıştır.

İngilizler İstanbul’u işgal ettiğinde tek kurşun atmadan sarayı almıştır, bundan sonrasında Anadolu’da olan grup ve bölücü kişilere finans ve silah desteği sağlamış aynı zamanda toplum üzerinde dini bir bölünme yaşanmasına gayret etmiştir.

Psikolojik Savaş’ta ise Milli mücadele kahramanları için İngiliz ve onlara bağlı radikal İslamcıların ve hanedana bağlı kişilerin İngilizlere karşı savaşılmaması gerektiğini beyan etmiş aynı zamanda onların ülkeye bolluk getireceğini ‘de yazışmalarda ortaya çıkmıştır.

Zabıtlara geçmiş bir tarihi bilgiyi sizlere aktarayım

T. B. M. M. Z A B I T CERİDESİ Cilt 1 sayfa 95 – 96 bu sayfada karşılaşacağınız ise propaganda için Mustafa Kemal Atatürk’ün 4537 lira para ayırdığı görünür. 

Mustafa Kemal için yapılan prangalara karşı Milli mücadele karamanları ise aynı şekilde cevap vermiştir. Bir çok vatan haini din elden gidiyor demesi üzerine Mustafa Kemal Paşa ‘da yanına din adamlarını almıştır.

Bir çok din alimi ‘de Mustafa Kemal Atatürk’ün yanında bulunmuştur. Bu neticede İngiliz ve yunan ordusu büyük bir şekilde algısı ‘da suya düşmüştür. Vatan haini İngiliz destekçisi radikal İslamcı ve ihvan grupları ise büyük bir zarara uğramıştır.

Mustafa Kemal Atatürk’ün yanında olan din alimleri savaşlara ön saflarda bulunduklarını da eklemek gerekiyor.

Nasihat heyetleri kurulmuş ve halkın içine sızmış olan İngiliz ajanları da bu sayede mağlup ve rezil olmuştur.

Bir çok fetva verilmiş ve halk bilinçlendirilmiştir.

Bir çok karikatür ile milli mücadele yılında karşılıklı olarak cevaplar verilmiş Mustafa Kemal Atatürk’e İngiliz destekçileri şeytan diyerek benzetme yapmıştır.

Peki yıl 2021 halen bu şekilde paylaşım yapan hainleri görüyor muyuz?

evet

peki tesadüf mü?

Elbette değil..

 

İNGİLİZLER ATATÜRK DİN ADAMLARI ORTADAN KALDIRIYOR DEMİŞTİR!

Yukarıda olan fotoğraf ise tamda bu zamanda çekilmiş ve yurdun dört yanına dağılmış, sadece yurt genelinde değil komşu ülkelerde dahi dağıtılmıştır.. İngilizler de buna karşılık suikast girişimi yapmanın daha mantıklı olduğunu düşünmüştür. Yapmaya çalıştığı suikast ise başarısız olmuştur.

Mustafa Kemal bu fotoğrafı İngilizlerin sömürdüğü ülkelerde dahi dağıttırmıştır. Bunun amacı orada olan Müslüman halkın ‘da gerçeği görmesidir.

Şimdi özet ile sağda solda, bazılarının Atatürk din düşmanı, dini ortadan kaldırmış sözü kime ait öğrendiniz mi? Öğrendiniz mi şimdi İngiliz ve dış dünyanın diğer ülkelerinin hangi ağız ile seni ülkenin kurucusu sömürgeden kurtarmak isteyen adama dediklerini?

Peki bugün bu ağzı kullananlar var mı?

Var..

Peki destekçileri kimler?

Sözde din alimleri değil mi?

Günaydın..

Seni bu ülkenin kurucusuna, Türk milletini esaretten kurtarıp yeniden güçlenmesine ve devletin onurunu kurtaran kişiye düşman edenlerin oyununa gelip ben ülkemi seviyorum diyemezsin.

SENDE HAİNSİN.

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Zafer Şahin: Mansur Yavaş Ankara’da suya yüzde 80 zam yaptı dedi sonra silmek zorunda kaldı!

HIZLI YORUM YAP