Muş'ta Kuran kursunda kapıya asılı bulunmuştu, Mehmet Halil Yavuz yaşam savaşını kaybetti | GÜNDEM
DOLAR

32,5702$% 0.06

EURO

34,8629% -0.02

STERLİN

40,5484£% 0.06

GRAM ALTIN

2.435,42%0,24

ÇEYREK ALTIN

4.086,00%0,10

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Muş’ta Kuran kursunda kapıya asılı bulunmuştu, Mehmet Halil Yavuz yaşam savaşını kaybetti

Muş’ta Kuran kursunda kapıya asılı bulunmuştu, Mehmet Halil Yavuz yaşam savaşını kaybetti

Muş’ta Kuran kursunda kapıya asılı bulunmuştu, Mehmet Halil Yavuz yaşam savaşını kaybetti, Kuran kursunda yaşanan olay yargıya taşınıyor. 12 yaşında bir genç çocuğun asılı olarak bulunmasının ardından yaşanan süreç ile ilgili konu sosyal medya gündeminin ilk sırasına yerleşti.

DOKTORLARADA ŞÜPHELİ GELDİ!

Kuran kurslarında son yıllarda artan rezillikler ve yaşanan kirli olaylar konu olmaya devam ediyor, binlerce kişi ise Kuran kurslarının denetlenmesi için çalışma yapılmasını yanı şekilde bu alanlarda olan çocuklarla konuşulmasını tavsiye ederken, meclis henüz konuyla ilgili tek bir adım dahi atmaması tepkilere neden olmaya devam ediyor.

Özellikle kuran kursları ve cemaat, tarikat içlerinde yaşanan bu olayların artması ise halkın din eğitiminden kopmasına neden olacağı düşünülüyor.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU!

Konuyla ilgili Anayasa mahkemesi ve diyanet işlerinin açıklama yapması beklenirken, gündemde uzun süre kalacağı düşünülüyor, ailesi ‘de şikayetçi, intihar ettiği iddiasını ret etti ve araştırılmasını istedi.

Muş Merkez Karşıyaka Kuran kursunda 3 Temmuz tarihinde tuvalet kapısının koluna asılmış bir şekilde bulunan 12 yaşındaki Mehmet Halit Yavuz, yaşam savaşını kaybetti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sedat Peker’in iddialarına dikkat ettiniz mi? Bu Otel sahipleri ve lüks araç sahipleri neden kilit isimler arasında!

HIZLI YORUM YAP