Musab Turan: Ak Parti Süleyman Soylu'dan Küçük mü? | GÜNDEM
DOLAR

32,6004$% 0.38

EURO

34,8094% 0.21

STERLİN

40,6403£% 0.1

GRAM ALTIN

2.495,66%0,47

ÇEYREK ALTIN

4.276,00%-0,05

a

Musab Turan: Ak Parti Süleyman Soylu’dan Küçük mü?

Musab Turan: Ak Parti Süleyman Soylu’dan Küçük mü? Akşam saatlerinde gündeme düşen konuyla ilgili hızlı bir araştırma yapma gereği duydum.

Baştan Söylemek lazım bu soru bir gazeteci sorusu değil, bu bir tespit! ve tespitini dile getirmiş. Soruyu da Musab Turan instagrma hesabında paylaşmış ve sonrasında kaldırmış bir kaç gazeteci ‘de görüşmüş bakalım başımıza ne gelecek diye

Sonuç= Kovulmuş!

Şimdi 3 soruda incelenmesi gerekiyor bu konunun.

  1. Musab Turan acaba Anadolu ajansı tarafından bilerek sorduruldu mu gibi akıllara geliyor fakat bu imkansız çünkü kovuldu.
  2. Bunu Berat Albayrak tarafından birileri organize etmiş olabilir mi?
  3. Bunu bizzat sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptırmış olabilir mi?

İlk soru aslında bakıldığında cevabı verilmiş ama son iki soru ucu açık tabii bu bir hissiyat çünkü Cumhurbaşkanı Erdoğan uzun zamandır sessiz ve sadece izliyor. Olaylara kuş bakışı bir baykuş gibi bakıyor.

Neden mi?

Uzun zamandır MHP ile yakın isimlerin hedefi ve sesinin çok çıkması Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı farklı bir yere itmiş hatta bu ittifakı bitirme olayına getirebilir, çünkü Soylu ile Bahçeli arası iyi gibi görünüyor ve bununda herkes farkında ikinci olarak Berat Albayrak ile arası kötüydü. Bunlar genel olarak ilerleyen yıllarda cevabını alacak ama anketlere bakıldığında Ak partinin ittifak sürecine girdiğinde oy kaybettiğini gördük.

Bahçelinin ise yaptığı açıklamalar ufak bir kısmı ilgilendiriyor sadece, bu yüzden Sayın Cumhurbaşkanı farklı bir strateji izleyebilir.

Ek olarak Sedat Peker detayı ‘da var ve Peker bu videonun yayınlanmasının ardından şu mesajı verdi youtube hesabı üzerinde : “Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır ve onlar tam zamanında yetişirler”

Soruşturma açılacak kişiler var ama henüz bir soruşturma açılan kişi yok. Görünmüyor tabii bu konu uzadığı her an Ak parti ciddi derece ‘de etkilenir.

Fakat Erdoğan’ın yapısını herkesten iyi biliyorum gerektiği yerde kimsenin gözünün yaşına bakmaz ve iki cümle ile herkesi mevkisin den alabilir. Şu an sessiz kalması ve Sedat Peker’in videolarına kısıtlama gelmemesi aklıma şu soruyu getirdi Erdoğan izlemek istiyor ve sonucu görmek istiyor ağzından isim vererek açıklama yapmadı ve üstü kapalı olarak eleştiride bulundu..

Bu cümle neydi: Herkes bedeline katlanır suç örgütleri ile iş yapanlar demişti.

İşte bu bedele kim katlanacak?

CHP lideri olmadığına göre.. Parti içinde birileri var demek bu ve şuan herkesi izliyor, Ayrıca soylu görevden giderse ne olur? Bu soruyu bende merak ediyorum, Genç bir isim gelebilir, Yıldırım olmaz ama genç dinamik ve emniyetin sevdiği hatta benim izlediğime göre MİT ile arası iyi olan stratejik olarak herkesle masaya oturup bey efendi birisi gelebilir, bu benim düşüncem..

İçişleri bakanlığı demek, toplumun mutlu ve huzurlu olmasını özgür yaşamasını sağlamalı bunu da sert değil bey efendi birisine ihtiyaç var.

Kısacası son söz daha öncede dediğim gibi Erdoğan’ın..

Gecenin diğer önemli konusu ise Anadolu ajansı Musab Turan’ın terör bağlantısı var mı soruşturma açmış ve savcılığa bildirmiş..

Sonuç Olarak Ak Parti’de bu olaylar çatlamalara sebep oluyor, İkinci olarak Süleyman Soylunun istifa edeceği iddia ediliyor ama burada şu var yine sosyal medya üzerinden bir tutum yaparsa bu öbürü gibi bir geri alma olayı olmaz, sosyal medya üzerinden bazı kişiler bunu dile getirmeye başladı ama bu ters teper..

Şimdi Musab Turan ne diyeceği merak konusu işte o nokta çok önemli daha net görülebilmesi için, eğer burada Cumhurbaşkanına seslenirse herşeyi ortaya çıkaracak.. hislerim beni yanıltmaz

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Son Kabadayı Çakıcı 11 Yıl Önce İsrail Başbakanı Netanyahu’yu Uyarmıştı

HIZLI YORUM YAP