Muharrem İnce: Kemal Kılıçdaroğlu Elinde ne kanıtın varsa ortaya koy | GÜNDEM
DOLAR

32,3830$% 0.18

EURO

35,0974% 0.01

STERLİN

41,0851£% 0.43

GRAM ALTIN

2.456,47%2,26

ÇEYREK ALTIN

4.020,00%0,36

a

Muharrem İnce: Kemal Kılıçdaroğlu Elinde ne kanıtın varsa ortaya koy

Muharrem İnce: Kemal Kılıçdaroğlu Elinde ne kanıtın varsa ortaya koy

 

 

CHP’nin eski Milletvekili Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuk olduğu televizyon programdaki söylemlerine ilişkin olarak, “CHP’nin Genel Başkanının yalan söylemeyeceğine, elinde kanıt olmadan iftira atmayacağına inanıyorum, inanmak istiyorum” dedi.
Muharrem İnce anında cevap vererek, “Hangi kanıtınız varsa ortaya koyun” ifadelerini kullandı.

 

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı televizyon programında Millet İttifakı’nın dağıtılması için belli kişilere para verildiğini, parti kurma çalışmalarına destek verildiğini iddia etti. “Muharrem İnce’yi mi kastediyorsunuz?” sorusu üzerine de Kılıçdaroğlu, “Sadece o değil” cevabını verdi.

Muharrem İnce, Sosyal medya paylaşım sitesi Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu’na yanıt verdi. İnce, “CHP’nin sade bir üyesi olarak CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu bugün (dün) katıldığı Karar TV yayınında benim de ismimi ‘Sadece o değil’ diye zikrederek yaptığı açıklamaların kanıtlarını ortaya koymaya davet ediyorum. Ben bu konudaki değerlendirmelerimi önümüzdeki günlerde elbette yapacağım. Ancak CHP’nin Genel Başkanının yalan söylemeyeceğine, elinde kanıt olmadan iftira atmayacağına inanıyorum, inanmak istiyorum. Buyurun ne biliyorsanız konuşun, hangi kanıtınız varsa ortaya koyun” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Koronavirüse yakalanan Bakan Süleyman Soylu’dan açıklama geldi

HIZLI YORUM YAP