Millet İttifakı büyük ortağı Kılıçdaroğlu'nun Biden atağına dikkat çeken tepki! | GÜNDEM, SİYASET
DOLAR

32,5731$% 0

EURO

34,9161% 0.08

STERLİN

40,6490£% 0.2

GRAM ALTIN

2.431,87%0,09

ÇEYREK ALTIN

4.085,00%0,19

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Millet İttifakı büyük ortağı Kılıçdaroğlu’nun Biden atağına dikkat çeken tepki!

Millet İttifakı büyük ortağı Kılıçdaroğlu’nun Biden atağına dikkat çeken tepki!

Joe Bilden geçetimiz aylar önce basın toplantısı yapıp.Türkiye’ye açıkça saldırılacağını basın mensupları ile paylaşırken içlerinden biri bu nasıl olacak sorusunu Bilden’e yönetmiş Bilden ise terör örgütlerini işaret ederek , içerdeki muhalefeti işaret edere cevap vermişti. Bunlar hiç yaşanmamış gibi  Millet İtifakı’nın büyük ortağı CHP JOE BİLDEN başkan seçilir seçilmez bir an bile kaybetmeden selamını verdi.

 

 

Millet itifaki büyük ortağı CHP lideri Kemla Kılıçdaroğlu

 

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun  ABD’nin yeni başkanı seçilen olan Biden’ı hiç zaman kaybetmeden tebrik etmesine AK Parti’den dikkat çeken bir tepki geldi.

Kılıçdaroğlu’nun Biden hamlesine dikkat çeken tepki!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ABD’nin yeni başkanı seçilen Joe Biden’ı anında tebrik etmesine AK Parti’den dikkat çeken bir tepki geldi.

 

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ABD Başkanı seçilen Joe Biden’ı jet hızıyla kutlamasına tepki gösterdi.

 

 

Kılıçdaroğlu’nun Twitter’daki tebrik mesajını alıntılayan Turan, paylaşımında “15 seçim kazanan, kendi ülkesinin başkanı; Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez bile tebrik etmeyene bak sen! Sinyal verirken Kemal Kılıçdaroğlu gibi ol!..” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ayda bebek taburcu olurken yanında kimse yoktu!

HIZLI YORUM YAP