MHP'li ilçe başkanı Mehmet Emin İlhan üzerine kayıtlı hattan İstiklal bombacısı ile görüşme trafiği ortaya çıktı! Devlet Bahçeli Açıklama Yapmadı! | GÜNDEM
DOLAR

32,5674$% 0.06

EURO

34,8749% 0

STERLİN

40,5704£% 0.11

GRAM ALTIN

2.435,82%0,25

ÇEYREK ALTIN

4.085,00%0,07

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • MHP’li ilçe başkanı Mehmet Emin İlhan üzerine kayıtlı hattan İstiklal bombacısı ile görüşme trafiği ortaya çıktı! Devlet Bahçeli Açıklama Yapmadı!

MHP’li ilçe başkanı Mehmet Emin İlhan üzerine kayıtlı hattan İstiklal bombacısı ile görüşme trafiği ortaya çıktı! Devlet Bahçeli Açıklama Yapmadı!

MHP’li ilçe başkanının üzerine kayıtlı hattan İstiklal bombacısı ile görüşme trafiği ortaya çıktı! Devlet Bahçeli Açıklama Yapmadı!

İSTİKLAL CADDESİNİ KANA BULAYAN TERÖRİSTİN TELEFONUNDA MHP’Lİ BAŞKAN ÇIKTI!

Konuyla ilgili olarak MHP lideri Devlet Bahçeli açıklama yapmadı, sosyal medyada gündem olan olayla ilgili olarak, skandal detaylar haberlere konu oldu.

Emniyet MHP’li başkanı ifadeye çağırdı! Ütü paket personeli bir Suriyeli kaçakla ne işiniz var!

6 kişinin öldüğü İstanbul istiklal caddesinde olayla ilgili olarak MİT ve Emniyetin çalışmaları netice verdi, MHP izine rastlandı. MHP’li Şırnaklı başkanın telefon ve HTS kayıtlarında telefonlar ile görüştükleri ortaya çıktı!

Emniyet’in, İlhan’ın üzerine kayıtlı telefon hattından, terörist Ahlam Albashır ile görüşme trafiği tespit ettiği ve bu nedenle İlhan’ı ifadeye çağırdığı öğrenildi. İlhan, T24’ün sorusu üzerine, “Üzerimize bir oyun oynamaya çalışmışlar, terör örgütü tarafından” dedi.

İstanbul’da 6 kişinin öldüğü 81 kişinin yaralandığı terör saldırısı ile ilgili ifadesi alınanlar arasında MHP’nin Şırnak Güçlükonak İlçe Başkanı Mehmet Emin İlhan’ın da olduğu ortaya çıktı. 

GÖZ ALTINA LINAN KİŞİ SAYISI 50 OLDU!

İfadeye çağrılan MHP’li başkan Şırnaklı Mehmet Emin İlhan olduğu ortaya çıktı! HTS kayıtlarında iki kez arama yapıldığı’da ortaya çıktı. Terörist ile bağlantısı ortaya çıkan MHP’li başkan emniyette ifade verdi.

 

“Üzerimize bir oyun oynamaya çalışmışlar”

İlhan’ın ifadesinde Albashır ile görüşmediğini söylediği öğrenildi. T24’ün sorusunu yanıtlayan İlhan, ifadeye çağrıldığını doğruladı.

İlhan, görüşme yapıp yapmadığına ilişkin soru üzerine de “Üzerimize bir oyun oynamaya çalışmışlar, terör örgütü tarafından” dedi. İlhan, “Nasıl bir oyun oynandı?” sorusu üzerine de “Şu anda uygun değilim, konuşmak istemiyorum” ifadesini kullandı.

Kaynak: T24

Baykushaber.com / Gündem /

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İstiklal Caddesinde Bomba patlatan Terörist Esenler’de bir yıldır oturuyordu; Suriyelilerin iş yerinde çalışıyordu

HIZLI YORUM YAP