Categories: GÜNDEM

Meral Akşener’e bir şok daha ! Muhaliflerden ‘Birlik’ çağrısına ret, sıralar boş kaldı…

 

İYİ Parti’de kaos durmak bilmiyor. Liste krizi ile başlayan kriz, Ümit Özdağ’ın HDP ve FETÖ söylemleri ile iyice meydana çıkan parti içi çekişme sonrası sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partiye saldırı olduğunu iddia ederek, ‘Birlik olalım’ çağrısında bulundu. Akşener’in ‘birlik’ çağrısına parti içi muhaliflerden ret cevabı geldi. Dünkü grup toplantısında ise sıraların boş kaldığı görüldü.

 

 

KRİZ SONA ERMEDEN YENİSİ PATLAK VERDİ

Liste krizi ile büyüyen kriz, tüm partiyi sardı. Partide bölünme tartışmaları bile ayyuka çıkarken, İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, bir televizyon kanalında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. ‘Seçilmeyecekler Listesi’nde ismi yer alan ve duruma tepki gösteren Özdağ’ın hedefinde bu kez İYİ Parti İstanbul İl Başkanı vardı. Partiye dışarıdan gelen talimatla atandığı iddia edilen Buğra Kavuncu’ya yüklenen Özdağ, üstünü örtmeden, evirip çevirmeden doğrudan ‘İstanbul İl Başkanı FETÖ’cüdür’ dedi.

Özdağ’ın sözleri gündeme bomba gibi düştü. Siyasetin, bir numaralı gündemi haline geldi. İYİ Parti İstanbul İl Başkanı iddiaları reddederek, suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. Akşener de, İstanbul İl Başkanı Kavuncu’ya sahip çıktı.

AKŞENER’DEN ‘PARTİYE OPERASYON’ SAVUNMASI

Akşener, Ümit Özdağ’ın HDP ile ittifak iddialarına da sert şekilde yanot verdi. İYİ Parti’ye saldırıldığını söyledi, yeni bir 28 Şubat krizi yaşandığını iddia etti. Akşener, HDP iddialarını için, ‘Büyük bir yalan’ dedi.

MUHALİFLER GEMİLERİ YAKTI

Bölünmenin eşiğine gelen, vekillerin kazan kaldırdığı İYİ Parti’de Akşener birlik çağrısında bulundu. Ancak, ‘Liste Krizi’nde isimleri yer alan ve tamamen ayrışan isimler grup toplantısına yine katılmadı.

Toplantıya katılmayan isimlerin, “Aytun Çıray, Durmuş Yılmaz, Feridun Bahşi, Ümit Özdağ ve İsmail Koncuk” olarak gözlemlenirken, katılan isimler ise Ayhan Erel ve Aylin Cesur oldu.

ÇEPNİ

Recent Posts

Prison Break’in 6. sezonu yayınlanacak mı?

Prison Break'in 6. sezonu yayınlanacak mı? Hala net bir bilgi yok. Dizinin hayranları, yeni sezonun…

2 hafta ago

AK Partili Bakan Işıkhan: Asgari Ücrete Ara Zam Yok

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Temmuz ayında asgari ücrete ara zam olmayacağını ve…

2 hafta ago

Davut Süver Haberine erişim engeli kararı! teknoloji sitesinden gelen mail!

Davut Süer ve ekibinin langırt dolandırıcılığına karıştığına dair son bilgiler, şok edici nitelikte. Medyada defalarca…

2 hafta ago

Ekrem İmamoğlu İBB Meclisi’nde Yeni Dönemi Başlattı: İmzaların Atılmasını İstedi

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nde çoğunluğu elde etmesinin ardından…

2 hafta ago

Beypazarı Soda’dan ilk açıklama! İsviçre’de yasaklanmıştı

Beypazarı Soda'nın yetkilisi, İsviçre'nin yüksek bor içeriği nedeniyle Beypazarı maden suyunu yasaklama kararına tepki gösterdi.…

2 hafta ago

Terörist Taliban’dan İran’ın İsrail’e Saldırılarına Destek: Meşru Savunma Hakkını Kullandı

Afganistan'da iktidarı elinde bulunduran Taliban, İran'ın İsrail'e yönelik gerçekleştirdiği füze ve İHA saldırılarına destek verdiğini…

2 hafta ago