Mapfre Sigorta'dan büyük vurgun! Giresun'da sel felaketin 'den sonra ödeme yapılmamış! | GÜNDEM
DOLAR

32,3308$% 0.24

EURO

35,0878% -0.13

STERLİN

41,0287£% 0.01

GRAM ALTIN

2.297,70%0,90

ÇEYREK ALTIN

3.972,00%-0,19

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Mapfre Sigorta’dan büyük vurgun! Giresun’da sel felaketin ‘den sonra ödeme yapılmamış!

Mapfre Sigorta’dan büyük vurgun! Giresun’da sel felaketin ‘den sonra ödeme yapılmamış!

Mapfre Sigorta’dan büyük vurgun! Giresun’da sel felaketin ‘den sonra ödeme yapmadılar! Giresun’un Dereli İlçesin ‘de Ak parti Tarafından yönetilen güzel şehir, doğal afet Sel ile harap oldu.

Şehir ‘de yaşayan insanların malları ve araçları hasar gördü, çoğu ‘da akıntıya kapılara Karadeniz’in azgın suların ‘da yok oldu. Araçlardan bir kaçı bazıları Rusya kıyıların ‘da görüldü.

Bu Nokta’da Mapfre Sigorta ise hasar gören ve ortadan sel felaketi ile kaybolan araçlarla ilgili ödeme yapması gerekirken yüzlerce mağdur para alamadığını sosyal medya üzerinden duyurdu, Mapfre Sigorta ise konuyla ilgili açıklama yapmazken. İç İşleri bakanı Sayın Süleyman Soylu ve Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan sel felaketinde zarar görenlerin mağduriyetlerin giderilmesi talimatı vermişti, Mapfre Sigorta ise sel felaketin ‘den sonra zarar görenlerin mağdurların mağduriyetlerini gideremediği iddia edildi.

Mapfre Sigorta aracı kaybolan kişilerden aracın motorunu bulun isteğinde bulunduğu aktarıldı ve bunun için sel felaketi yaşayan kişilerden belge istediği aktarıldı

Konu TV kanallarına ve dünya gündemine yansımışken Mapfre Sigorta kişileri mağdur ettiği ortaya çıktı. Mapfre sigorta sel felaketinden sonra ödeme yapmaması ise sosyal medyada gündem oldu.

Ersoy K

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

104 emekli amiralin bildirisi hakkında soruşturma başlatıldı ifade verecekler

HIZLI YORUM YAP