Raif YAVUZYILMAZ: Mahmut Efendi Rus finosu kadirov görüntüleri ne anlatıyor ? | GÜNDEM
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Raif YAVUZYILMAZ: Mahmut Efendi Rus finosu kadirov görüntüleri ne anlatıyor ?

Raif YAVUZYILMAZ: Mahmut Efendi Rus finosu kadirov görüntüleri ne anlatıyor ?

Rusya’nın Avrupa ile olan savaşının yansımaları sonucu olarak Ukrayna toplarını işgal ederken. Rusya’nın köpeği olarak halkı arasında anılan Kadirv’un Mahmut Efendi H.zleri ile olan eski görüşmesi gündeme gelmiş. Gelin hep beraber yorumlayalım bakalım ne göreceğiz….

 

 

Resimde Kadirov’un Mahmut Efendi Hzlerini ziyaretini görüyorsunuz . Mahmut Efendi KUDDİSE SIRRUH Çeçenistan da çok tanınan ve sevilen , Çecenistana ziyaretinde MİLYONLAR tarafından karşılanan Allah (C.c) dostu olarak bilinen önemli bir kişidir. Ülkemizde değeri bilinmese de himmetleri ve yaşanılan bir takım olaylar sebebi ile Çeçenistan da değeri bilinen bir büyüktür. Bu sebepten dolayı Çecenistan da yaşayan Ehli Sünnet Müslüman için Kadirov kabul edilmiştir.

 

KABUL RESMİ BİZE NE ANLATIYOR ? 

Mahmut Efendi KUDDİSE SIRRUH ‘yi ziyaret herkese açıktır . Uygun koşul ve şartlarda alimin bulunduğu ortam da bulunmanın hayırlarına Allah (c.c) rızası için ermek isteyenlerin niyeti selamete ermesi amacı ile herkes ziyaret edebilir. Kadirov’un ziyareti sırasında Mahmet Efendi’nin yüzüne baktığımız da yüzünde ki ifadeden sinirli ve mutsuz olduğunu göreceksiniz . Hadi niyet okumayalım . Şimdi kendini kaf dağının ”f” sinin ucunda görenler için bir de şuraya video bırakalım..

 

 

Bu videonun ilk dakikalarında dua alıp el öpmek için gelen Kadirov el bile öpemeden yüzüne bakılmadan gitmek zorunda kalıyor. Zinayı kendine oyuncak eden , Rusya’ya karşı ülkesini ve kişiliğini satanların göreceği muamele bundan fazlasıdır fakat yukarıda anlattığım gibi ÇEÇENİSTAN’IN hatırı vardır. Bu durumu İsmailAğa tarikat’ı içerisinde soruşturduğunuzda yani haberin kaynağından alacağınız yorum 3 aşağı 5 yukarı bu olacaktır .

 

 

Herkes gerçeği görüyor Mahmut Efendi KUDDİSE SIRRUH için iftirada bulunmak Mahmut Efendi gibi bir insanı küçültmez. Aksine insanlar araştırdığı zaman doğruyu bulacağı için daha çok merak uyandırır. İşte ”her şerde bir hayr vardır” sözü tekrar karşımıza çıkıyor…

 

 

Kaynak : BaykusHaber.com / Raif Yavuzyılmaz

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Davut Süver H.K

HIZLI YORUM YAP