Mahmut Efendi Hz. Yeğenin 'den Cübbeliye Ağır Sözler! Ayeti Nasıl Zamparalığa Alet Ettin! | GÜNDEM
DOLAR

32,5929$% 0.35

EURO

34,8406% 0.27

STERLİN

40,5597£% -0.12

GRAM ALTIN

2.507,08%0,93

ÇEYREK ALTIN

4.276,00%0,62

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Mahmut Efendi Hz. Yeğenin ‘den Cübbeliye Ağır Sözler! Ayeti Nasıl Zamparalığa Alet Ettin!

Mahmut Efendi Hz. Yeğenin ‘den Cübbeliye Ağır Sözler! Ayeti Nasıl Zamparalığa Alet Ettin!

Mahmut Efendi Hz. Yeğenin ‘den Cübbeliye Ağır Sözler! Ayeti Nasıl Zamparalığa Alet Ettin! Saadeddin Ustaosmanoğlu2nun sözleri ile olay tekrar gündeme geldi. Bir çok kişi ise duyduklarına inanamadı, Cübbeli Ahmet ise konuyla ilgili olarak daha önce yemin etmişti ben değilim demişti. Olayın Mahkemeye yeniden taşınıp taşınmayacağı ise merak konusu!

Mahmut Efendi cemaatinden dışlanan Cübbeli Ahmet’in zamparalıklarını, Mahmut Ustaosmanoğlu’nun yeğeni bir sohbet programında konu etti. Saadeddin Ustaosmanoğlu, ”İki şahidin yanında bunları bana anlattın” diyerek sıkıştırdığı Cübbeli Ahmet’in hangi hileli yola başvurduğunu açığa vurdu. 2011 yılında Karagümrük çetesine yapılan operasyonda tutuklanan Cübbeli Ahmet Hoca (Ahmet Mahmut Ünlü) için yurt dışından son 5 ayda 7 kadın getirildiği ortaya çıkmıştı.

Gazetelere yansıyan haberlere göre, Fas, Kazakistan ve Rusya gibi ülkelerden getirilen kadınlar, imam nikahı kıyıldıktan sonra aylık 1000-1500 dolar maaşa bağlanıyor, çarşafa sokulup eve kapatılıyordu… Cübbeli Ahmet, baskında eskort olarak getirilen 15 ve 17 yaşındaki iki Faslı kız ile yakalanmıştı. 15 yaşındaki kız polis yardımıyla Fas’a ailesinin yanına gönderildi. Diğer kız 18 yaşına gelip imza atana kadar Cübbeli Ahmet 1 yıl hapiste yattı. Olayla ilgili henüz bir açıklama yapılmazken olayın yargıya gidip gitmeyeceği ise merak konusu Cübbeli Ahmet denen hoca ise Saadeddin için mehdi ile ilgili bir şeyler anlatıyor bir ilmi yok Arapça ve hadis bile bilmez dediği görüldü!

KAYNAK: Romanyahaber

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (2)
  • Kadir sofu
    3 yıl önce
    0 0

    Mahmut efendi kim ki? şeyh olsa fetöyü övmezdi.. evliya değil eminim buna neden mi evliyanın olduğu yer’de bunca felaket olur mu..

  • Veli
    3 yıl önce
    0 0

    vay be cübbeli tam bir sahtekar.

Sıradaki haber:

Cübbeli Ahmet Hoca Efendi ‘damada ihale’ açıklaması: Dini alet edip, haksız kazanç elde eden lanetlenmiştir

HIZLI YORUM YAP