Korona kongresi! Bu rezillik kimin eseri? Halka güveninizi yitirdiniz! | GÜNDEM
DOLAR

32,4291$% 0.2

EURO

35,1096% -0.11

STERLİN

41,1688£% 0.35

GRAM ALTIN

2.322,36%0,16

ÇEYREK ALTIN

3.997,00%0,14

a

Korona kongresi! Bu rezillik kimin eseri? Halka güveninizi yitirdiniz!

Korona kongresi! Bu rezillik kimin eseri? Halka güveninizi yitirdiniz! uzun zamandır belki birileri yazar belki birisi çıkıp da şu millete açıklama yapar diye bekledim, yazan yok ama yalayan maşallah çok bunu dün gece gördüm.

Yahu arkadaşlar Ordu’da valilik kararı iki kişiden fazlası çıkamaz diyor resmen bina kapısı önünde sorumlusu kim?  Kongrelere koşarak giden, oranın halkının sağlığını düşünmeden insanlar ölecekmiş kalacakmış düşünmeden hareket eden kongreye giden ve bu işi organize eden baştan sonra herkes bundan sorumludur.

Polisi, askeri, güvenliği, halkın sağlığını çiğneyen zihniyete ben saygı duymam, duyamam.

Durun diyemiyoruz!

  • Mesafe
  • Kural
  • Hukuk
  • Sağlık

ne varsa çiğnendi, sağlık bakanı Fahrettin Koca ne diyecek diye bakıyoruz konuşamıyor bile. Kendisi yemin etmiş bir doktor, Ama Fahrettin bey size acıyarak bakıyorum, bu insanların şuanda belki’de birçok kişinin ölümüne sebep olacak kişi olduğunuz için neden mi? Çünkü sen o cenazede durumunu gösterdin, mesafeyi bırak konuşamadınız bile.

  • Giresun
  • Rize
  • Ordu
  • Samsun
  • Trabzon

 

bu şehirlere baktınız mı? Ne oldu  bu şehitlerde Ak parti kongresi peki siz sağlık bakanı olarak durun yanlış yapıyoruz bu yanlıştır dediniz mi? Yok demediniz, o zaman ihale size kalacak ve bunun hesabı da size sorulacak demektir.

Konuya diğer boyutundan bakalım Ak parti ve MHP içinde olan vekillerde tepki göstermedi arkadaşlar hayırdır bu ne acele bakın insanlar bakkalını açamıyor, kimileri işinden olmuş kimileri batmış, kimileri haciz edilmiş.

Allah aşkına bu yanlışlığa ses çıkarmayan kişi bu milleti değil kendisini ve düzeni bozulmasın diyedir,

Hakim ve savcılar emniyet mensupları ne yapsın görev yapamıyor normalde ceza yazılması gerekmiyor mu? Bakırköy sahilde polisimiz ceza yazıyor ama bu kongrelerde ceza yazılamadı neden? Ya bu kadar kötü bir pozisyonun sorumlusu değil mi bu kongreleri düzenleyen zihniyet!

Allah aşkına bu acelenin tep sebebi ne olabilir? 

Bu halka ayıptır, günahtır, yazıktır. Kendiniz bu salonlarda ağzına kadar dolu, dolu konuşurken halkada mesafe derseniz kusura bakmayın size kimse inanmaz. Ben şahsen hiçbir sözünüze inanmıyorum artık. İnanmam için inandırıcı olmanız gerek, yahu bu kuralları siz koydunuz ama ilk çiğneyende siz oldunuz ben size nasıl güvenebilirim bir vatandaş olarak soruyorum, şimdi binlerce kişi hasta olmuş sorumlusu kim?

Halk buna belki korkudan diyemeyecek ama içinden Ak parti diyecek geçmiş olsun. Bu kötülüğü bu halka para verilse kimse yapamazdı ama siz kendi ellerinizle yaptınız.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı biriniz uyaramadınız mı? Cumhurbaşkanım bunu şu anda yapamayız, sağlık acısından tehlikeli diyemediniz mi?

Diyemediniz..

dedim ya bu işin sorumlusu baştan sona herkes oluyor kongreyi yapan oraya giden bu işin sorumlusudur benim için. Hiç bir şey insanın sağlığından önemli değildir orada bulaşan bir hastalık başkasının ölümüne sebep oluyor. Aylalardır sağlıkçı hastanede çalışsın, güvenlik görevlileri çalışsın, hemşire çalışsın daha doğrusu millet çalışsın = Ak parti kongre yapsın..

İnandırıcılığınız kaybettiniz. Kusura bakmayacaksınız!

Ersoy K

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristleri buluyor, inlerini başlarına geçiriyoruz

HIZLI YORUM YAP