Korona ilacı bulundu! CNN Türk kanalın 'da rezaletler bitmiyor! | GÜNDEM
DOLAR

32,3694$% 0.14

EURO

35,0970% -0.12

STERLİN

41,1688£% 0.38

GRAM ALTIN

2.331,54%0,52

ÇEYREK ALTIN

4.013,00%0,55

a

Korona ilacı bulundu! CNN Türk kanalın ‘da rezaletler bitmiyor!

Korona ilacı bulundu! CNN Türk kanalın ‘da rezaletler bitmiyor! Son dönemler ‘de yaptıkları yayınlarla rezil olan kanal ‘da canlı Yayın’da ilaç mucidi olan kişinin ilacı denediği iddia edildi! Hakan Bayrakçı korona ilacını kullanan kişiler için ‘de  Ak partiye yakın Mehmet Metiner’inde olduğunu açıkladı bu gizliydi dedi! İlacı bulduğunu iddia eden kişi için ise Türkiye’ye girişi yasaktı ve anında kaldırıldı başka bir ülkenin ,Müslüman bir ülkenin vatandaşı olduğunu iddia etti.

Hakan bayrakçı ilacı bende kullandım Hürriyet Gazetesi’nde biz müjdeyi vereceğiz dedi, Ayrıca kendi ülkesin ‘de  350 kişiyi iyileştirdi dedi.

 

Sonar Araştırma Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Bayrakçı CNN Türk canlı yayınında korona virüsü 30 saniyede etkisiz hale getiren bir ilacın 8 kişi üzerindeki etkisini bire bir gördüğünü iddia etti.

İlacın Türkiye’de üretilmek istendiğini belirten Bayrakçı, Mehmet Metiner’in de ilacı kullandığı söyledi. Bunun üzerine Metiner, “Gizliliği ihlal ettin, açıklamanı doğru bulmadım. Sen bizi kobay olarak mı kullandın?” dedi.

Kaynak Yeniçağ:

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Aydın’da devlet hastanesinin gasilhanesine imamı koronadan ölenleri yıkamak için rüşvet istedi ödül aldı!

HIZLI YORUM YAP