Hep birlikte koro halinde Emine Erdoğan'a yalan haberleri ile saldırdılar...! | GÜNDEM
DOLAR

32,5057$% 0.28

EURO

34,6521% 0.45

STERLİN

40,5468£% 0.44

GRAM ALTIN

2.478,93%-0,15

ÇEYREK ALTIN

4.249,00%0,00

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Hep birlikte koro halinde Emine Erdoğan’a yalan haberleri ile saldırdılar…!

Hep birlikte koro halinde Emine Erdoğan’a yalan haberleri ile saldırdılar…!

Dün AKM’de programın çok az bir gecikme yaşamasına ilişkin protesto CHP medyası tarafından “AKM’de Emine Erdoğan protestosu: ‘Yuh’ sesleri yükseldi” ifadeleri ile servis edildi. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan baştan aşağıya yalan haberlere çok sert tepki gösterdi.

İstanbul Taksim’deki AKM’de (Atatürk Kültür Merkezi) dün akşam Özbekistan Sanat ve Kültürü Geliştirme Fonu tarafından Lazgi Dans Performansı sahnelendi. Program Özbekistan’ı temsilen performansın direktörü olan Sayın Saida Mirziyoyeva’nın 40 dakika geç katılması nedeniyle geç başladı. Bu duruma salondaki seyirciler tepki gösterdi.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan CHP medyasının olayı  “AKM’de Emine Erdoğan protestosu: ‘Yuh’ sesleri yükseldi” şeklinde vermesine tepki gösterdi.

İŞİN ASLINI KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI YARDIMCISI AHMET MİSBAH DEMİRCAN PAYLAŞTI

Ahmet Misbah Demircan’ın paylaşımı şu şekilde;

Özbekistan Sanat ve Kültürü Geliştirme Fonu tarafından Akmistanbul’da, muhteşem bir Lazgi Dans Performansı sahnelendi. Performans, maalesef bir gecikme’yle başladı.

“SAIDA MIRZIYOYEVA, PROGRAMA YAKLAŞIK 40 DAKİKA GEÇ İŞTİRAK EDEBİLDİ”

Özbekistan’ı temsilen performansın direktörü olan Sayın Saida Mirziyoyeva, programa yaklaşık 40 dakika geç iştirak edebildi. Bu nedenle istenmeyen bir gecikme yaşandı. Akmistanbul’da bulunan izleyiciler bu nedenle rahatsız oldular.

PROTESTO EMİNE ERDOĞAN’A YÖNELİK DİYE LANSE EDİLDİ

Gösterinin geç başlamasına ilişkin seyircinin alkış tepkisini, Sayın Hanımefendi Emine Erdoğan’a yönelik diye lanse edilmesi akla izana uymadığı gibi çarpıtma ve yalan haberciliğin başka bir örneği olmuştur.

YAŞANAN GECİKME NEDENİYLE İZLEYİCİLERİN YÜCE GÖNLÜNE SIĞINIYORUZ

Elde olmayan nedenlerle yaşanan gecikme nedeniyle izleyicilerin yüce gönlüne sığınıyoruz. Gösterilen haklı tepkiyi, bilinçli olarak yanlış yorumlayan, kişiler ve kurumlarla ilişkilendirenleri kınıyor, insafa davet ediyoruz.

Kaynak : Haber7

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Mahmut Ustaosmanoğlu, Mahmut Efendi Hazretleri’nin sevenleri bilinmeyenleri anlattı…

HIZLI YORUM YAP