Koray Sarısaçlı'nın kaçırıldığı iddiasına ilişkin Soruşturmada Alparslan Kuytul tutuklandı! | GÜNDEM
DOLAR

32,5710$% 0.02

EURO

34,8882% 0.01

STERLİN

40,5830£% 0.07

GRAM ALTIN

2.437,98%0,34

ÇEYREK ALTIN

4.094,00%0,29

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Koray Sarısaçlı’nın kaçırıldığı iddiasına ilişkin Soruşturmada Alparslan Kuytul tutuklandı!

Koray Sarısaçlı’nın kaçırıldığı iddiasına ilişkin Soruşturmada Alparslan Kuytul tutuklandı!

Koray Sarısaçlı’nın kaçırıldığı iddiasına ilişkin Soruşturmada Alparslan Kuytul tutuklandı! Sosyal medyanın gündemine oturan tutuklama kararı sonrası, Alparslan Kuytul sevenleri ise karara tepki gösterdi!

NE OLMUŞTU

Alparslan Kuytul sevenleri ile Süleyman Soylu arasında yaşanan gerginlik sosyal medyada görüntülerin hızla yayılması ile birlikte Türkiye gündemine oturmuştu, Bir çok görüntüde Polis müdahalesinin sert olduğu kameralara yansımış ve Alparslan Kuytul, Süleyman Soylu ‘ya yüklenmişti.

Alınan bilgiye göre, vakfın bir dönem yöneticiliğini de yapan Sarısaçlı, Adana Cumhuriyet Başsavcılığındaki ifadesinde kaçırıldığını, 13 gün rehin tutulduğunu, işkence gördüğünü, zorla 7 milyon dolarlık senet imzalatıldığını ileri sürdü.

AA’da yer alan habere göre, yürütülen soruşturma kapsamında Adana Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı üzerine Kuytul, sabah Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince “kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, gasp, adam yaralamaya azmettirme” suçlamasıyla gözaltına alındı.

Kuytul, Adana Adli Tıp Birimindeki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Savcılıkta ifadesi alınan Kuytul, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Alparslan Kuytul’un tutuklanmasıyla soruşturma kapsamında tutuklananların sayısı 8’e yükseldi.

Koray Sarısaçlı’nın geçen yıl 8 Eylül’de Adana’nın merkez Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesi’nde plakasız bir otomobile bindirilerek kaçırıldığı iddiasına ilişkin soruşturma kapsamında 7 kişi tutuklanmıştı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ferhat Aydoğan ; Bakan yardımcıları Devletin sütunları gibidir

HIZLI YORUM YAP